Göteborgsmamman

Förskola inskolningsdagen – tredje barnet.

God morgon sunshines ♥

Hur mår ni denna tisdagsmorgon? Förmiddag kanske jag ska säga – klockan är ju snart 10! 🙂
Jag har precis lämnat barnen på förskolan, haft telefonmöte och tagit mig till Frölunda för ett möte som börjar om en timme. Jag älskar de här dagarna – dagarna fyllda med aktiviteter och spännande saker på gång.

Imorse var det förresten första dagen som jag lämnade Emilia ensam på förskolan. Man kan ju tro att det ska bli enklare för varje barn, men jag tycker det är mycket jobbigare den här gången. Min egna tes är att jag tror att Elise var enkel för att hon så gärna ville leka med andra barn. Julia var enkel för att hon såg Elise gå in under en lång tid. Emilia däremot, hon är svår för att hon fått väldigt mycket mer tid med mig på något sätt. Hon har åkt med mig överallt, lekt med mig/Fredrick när de stora hållit på med sitt och hon är ett par månader yngre än vad Elise och Julia var när de började. Både Elise och Julia har varit 2 år när de börjat förskolan, men Emilia är ’bara’ 15 månader. Men så tänker jag att det finns ju bra många andra barn som varit både samma ålder och även yngre när de börjat och att Emilia inte är ovanligt liten.
Men vet ni vad? Nu damp det ner ett sms i min mobil med en bild på en överlycklig Emilia som lekte med de andra barnen. Åh, vad skönt. Vår förskola är faktiskt helt otroliga med just det – att uppdatera och skicka bilder på barnen. Inte löjligt ofta, utan mer som när ens man kommer hem med rosor – vid tillfällen där man minst anar det 😉 Så fint! ♥

Nu kan jag lugnt gå in på kommande möte. Tjejerna och jag sov hos mamma inatt och jag har kommit tillbaka i något semestermode, haha. Dags att slå om och faktiskt börja peppa inför höstens härligheter! Och inför torsdagens frisörbesök – ser ni mitt hår?! Haha. Kalla mig ytlig, men det där måste fixas!

Ha en fantastisk dag!

Kram.

mammablogg största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarnaNär katten är borta – igår passade vi på att äta fisk när pappan inte var med 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.