Göteborgsmamman

Fredrick har köpt motorcykel!

Hello sunshines ♥

Onsdagkväll och jag sitter här med hamburgare i magen, lekande barn, en hemkommen man och trött hjärna, men lycklig ändå. De här två inskolningsveckorna har varit alldeles fullspäckade vilket börjar kännas nu när vi närmar oss helgen. Fast jag kan tycka det är härligt – härligt att ha mycket på gång och sen vara alldeles matt på fredagskvällen. Matt som i att jag gjort mitt yttersta under veckordagarna – veta att man kämpat och jobbat hårt 🙂

Just den här helgen har jag något alldeles speciellt inplanerat. På fredag lämnar jag tjejerna på förskolan och sen tar jag tåget till Stockholm. Vad som väntar där får ni se – jag är iallafall supertaggad!

Jag har ju helt glömt att berätta veckans största händelse! Eller helgen som var. Fredrick har köpt en motorcykel! Så himla coolt och lagom till att han snart fyller 40. Snacka om att han höjde ribban för mig i sista sekund, haha. Jag ser så arg ut på bilden, men gör alltså ett motorcykelljud och Fredrick lyckades fånga denna sexiga min på bild. Men motorcykeln är så cool och jag kan knappt bärga mig tills vi får ta en sväng ut tillsammans ♥

Nu ska jag ta kväll och bara mysa med familjen. Det gäller att ta vara på tiden mellan det att Fredrick kommer hem och Emilia ska sova, den korta tiden på dagen som vi faktiskt får vara tillsammans ♥

Hur mår ni? Har ni haft en bra vecka hittills? 🙂

Ha en fin kväll,

Kram.
största bloggarna största bloggarna största bloggarnastörsta bloggarna

Lilla skvätten som tog sovmorgon hemma hos mormor ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.