Göteborgsmamman

4 saker att rensa bort i livet!

Hej på er och hej fredag! ♥

Hoppas ni mår super denna fredagsförmiddag. Jag sitter på tåget på väg mot STOCKHOLM för ett event med Thule. De ska lansera en ny barnvagn och slår på stort med både presskonferens, mingel, butiksvisning, föreläsning och ikväll middag med show. Ni kommer säkert känna igen många ansikten och jag lovar att knäppa en miljon bilder 🙂

Hur många här känner att fredagen vibrerar i luften – upp med en hand! Ska vi ta och inleda den här helgen på bästa vis genom att rensa bort det onödiga i livet? Det där som tar alldeles för mycket plats? JA!

  1. Energitjuvar. Börja rensa – du är värd så mycket lycka i ditt liv och personer som ger dig den komplettering du behöver – NI behöver!
  2. Tveksamhet på dig själv. DU ÄR BÄST! Du är verkligen bäst och INGEN är som dig! Är inte det fantastiskt?! Ta vara på dina snygga egenskaper och skapa något läckert – det är bara du som kan göra det på ditt sätt!
  3. Sluta jämföra dig med andra. Bara för att sociala medier verkar så lyckligt på utsidan så betyder det inte att det inte finns bekymmer, konflikter eller motgångar där också. Vad vore livet utan motgång? Då hade vi ju inte vetat vad framgång är!
  4. Var inte rädd. Våga satsa! Att man måste våga satsa för att vinna är ett sant uttryck. Upplev dina drömmar! Ta den där drömmen och gör den till handling och låt inget stoppa dig på vägen!

Nu ska jag jobba häcken av mig innan vi kommer fram i huvudstaden. Det här är en bra dag, eller hur?

Kram på er och happy friday!

4 saker att rensa bort i livet mammabloggÅh, jag saknar mina tjejer redan ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Jag vet att du kan <3 Jag tror också att man alltid mår bra av att lägga lika mycket tid på sig själv som man gör på andra. Får man energi så ger man energi <3 Kram goding! Ps. Vilken härlig blogg du har! <3