Göteborgsmamman

Thules nykomling: Thule Sleek.

God morgon ♥

Gud, vad trött jag är. Verkligen så trött att jag bara vill krypa tillbaka ner i sängen igen.Men det var värt varenda gäspning – för vilken dag/kväll vi hade igår!

Klockan 10 satte jag mig på tåget från Göteborg till Stockholm. Jag älskar att åka tåg – det är väldigt rogivande och det är skönt att bara kunna luta sig tillbaka och vänta på att få komma fram.
Strax efter 13 anlände vi till Stockholm och jag begav mig ut till Karlaplan för världens godaste lunch. Tillbaka till Hötorget vid 14:55, checka in och upp i konferensrummet för att möta alla glada Thulare! Och där stod den: nya Thule Sleek.
Anledningen till att vi blev bjudna upp hit till Stockholm igår var för att Thule nu kommer att lansera sin första fyrhjuliga cityvagn: Thule Sleek. Tidigare har de ju gjort vagnar avsedda för cykling, löpning och multisport, men nu har en ny stadsvagn fått komma till familjen. Och, den är SÅ härlig! Så lätt, lättkörd, snygg och praktisk. Jag älskar den och helt plötsligt vill man ha ett barn till :’)

Efter att vi tittat lite på den nya vagnen och lyssnat till Frida Öhrn och Johan som skapat Thules nya låt, så begav vi oss vidare mot butiken som ligger här på Kungsgatan. Vi minglade runt 2 timmar och sedan var det dags för underhållning och middag på hotellet.
Mina bordskamrater var härliga Tina från Thule, Carin Da Silva, Anja Pärson, Markiz Tainton, hennes kusin, Frida Öhrn och sist men inte minst hennes kompanjon Johan. Vi hade så kul och skrattade tills tårarna rann. Tänk att man kan ha så himla roligt med nyfunna vänner trots att man aldrig tidigare träffats. Så kravlöst och bara underbart!

Det blev en sen kväll, men också en fantastisk sådan. Så ja, det är värt varenda gäspning idag. Nu ska jag ta mig mot Trosa och till min bror och hans fru.

Hur mår ni idag? Vad gör ni denna lördag? 🙂

Kram.

thulethule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thule thuleBilder från lanseringen av Thule Sleek! Vilket underbart event och vilken grym vagn ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.