Göteborgsmamman

Besök i Trosa.

Hej på er ♥

Jag vill säga ”äntligen på väg hem”, men faktum är att jag så gärna stannat i Trosa och att Fredrick och barnen istället kom upp till oss. Min bror har flyttat till ett alldeles magiskt hus på en magisk plats och jag kände helt enkelt att en natt inte var nog 🙂

När jag kom ner från Stockholm igår så gick vi ner till hamnen i Trosa för att äta lunch. Vi satte oss på den mysigaste restaurangen precis vid vattnet och som hade en vacker uteservering. Det kändes nästan som om vi satt i någons trädgård – jättefint!
Efter det strosade vi en bit längs med vattnet, satte oss i bilen och åkte hem. När vi parkerat insåg vi dock att vi glömt åka förbi affären så vi åkte ut igen, haha.

Kvällen bestod av grillade hamburgare, mys och en promenad innan läggdags. Det var så lugnt, harmoniskt, skönt – och det enda som fattades där och då var Fredricks sittandes bredvid mig och barnen springandes i trädgården. Jag vet att de hade älskat det där.

Nu är jag på väg hem efter att ha besökt Trosas höstmarknad (väldigt idylliskt!) och landar i Göteborg lagom till middagen. Det ska bli fint att komma hem, men jag hade gärna spenderat ett par semesterdagar till 😉

Vad gör ni idag? Har ni det bra där ni är? ♥

Kram.

Trosa Trosa Trosa Trosa Trosa Trosa Trosa Trosa Trosa Trosa TrosaVärldens mysigaste helg uppe hos min bror och hans fru. Ostkakan här uppe skämtar man inte bort! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.