Göteborgsmamman

4 önskningar.

God kväll fantastiska ni ♥

Som bilden avslöjar så sitter jag sorgligt nog och jobbar denna tisdagskväll. Emilia har precis lagt sig för natten, de stora tittar på film och Fredrick på cykling. Faktum är att det varit rätt mycket nu på sistone och ikväll kände jag bara att ’nu måste jag beta av på riktigt’ och då fick det bli såhär.
Men missförstå mig rätt när jag säger ”sorgligt nog” – samtidigt som jag gärna suttit i soffan så tycker jag ju att mitt jobb är så förbaskat kul och jag skulle inte byta bort det mot allt i världen 🙂

Dock har jag ett par önskningar denna kväll. Ska jag kasta ett mynt i en fontän eller gnudda fram anden i flaskan för att få dem uppfyllda?

  1. Fler timmar på dygnet. Faktum är att jag inte känt så förrän nu. Jag vill så mycket och tror att jag har fler timmar än 24 på dygnet. Jag planerar in, pusslar och trixar och vips så ska barnen hämtas, middagen lagas och någon nattas. Tänk om jag bara hade ett par timmar till?
  2. En fet godispåse. Fredrick frågade mig vilken affär i närheten som hade godast godis precis och helt plötsligt vill jag byta ut min saftiga clementin mot något riktigt sött.
  3. Ett kontor. Det är underbart att kunna jobba hemifrån, men tänk om man hade ett alldeles eget kontor att åka till …?
  4. En datenight. Den här punkten längtar jag efter. Vi har haft alldeles för mycket på agendan på sistone och Fredrick och jag har inte hunnit date ens hälften så mycket av vad vi skulle vilja.

Helgen var så himla rolig att jag fortfarande lever på endorfinerna som spritter i kroppen. Såna dagar/helger vill man bara uppleva igen, igen och igen.

Nej, nu har jag ett nyhetsbrev att skriva. Gör jag det snabbt så kan jag fortfarande hinna med mys innan läggdags 🙂

Hur mår ni förresten? Hoppas ni njuter av augustis sista dagar ♥

Kram.

mammablogg mammabloggSkruttan. Helt plötsligt är hon så himla stor ♥ Måste de växa upp så snabbt? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.