Göteborgsmamman

Hemma hos Bubbleroom.

Ääääntligen fredag!

Den här fredagen är så efterlängtad och det känns magiskt skönt att sätta sig (med godis) i soffan. Emilia sover och Elise och Julia sitter och har filmkväll inne på sitt rum. Fredrick och jag har hittat en härlig serie som heter Friends From College och vi tänkte avsluta dagen med ett eller två avsnitt innan läggdags.

Natten som var kan ha varit en av Emilias sämsta nätter hittills. Hon grät i sömnen och just som när hon somnade om så vaknade hon och grät igen. Så höll det på i timmar och nu känner jag verkligen hur dåligt jag sovit. Emilia är inne i en väldigt gnällig period och det kan ju faktiskt bero på hennes förskolestart – alla intryck som de små går igenom är ju rätt många. Men hon har fantastiska pedagoger och jag vet att de tar väl hand om henne och ringer om det är så att hon måste hämtas. Det är skönt att veta ♥

Idag var jag förbi Bubblerooms huvudkontor för att hämta lite höstnyheter. Det finns ett plagg som jag älskar extra mycket och som jag lyckligt nog fick med mig hem – den ska jag försöka visa upp så snart som möjligt! LOVE it ♥
Att besöka deras huvudkontor är som att komma hem – tjejerna där är helt magiska och så trevliga och så härliga. Det känns som om jag känt dem i hela mitt liv. TACK för att ni är så bra tjejer!

Nu ska jag krypa ner i soffan med min älskade man. Dags att ta helg!

Ha en fin kväll mina kära.

Kram.

bubbleroom lördagsgodis
filmkvällsommar sommarTitta på de här härliga sommarbilder Fredrick skickade när jag var i Stockholm i helgen. Jag älskar dem så mycket! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.