Göteborgsmamman

4 urläckra plagg till hösten.

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

God kväll godingar ♥

Är det bara jag som längtar sådär galet mycket efter hösten? Jag har i och för sig vabbat i två dagar här hemma nu så just den delen längtar jag väl kanske inte efter, men att få tända ljus, krypa upp med en tjock filt och Fredrick i soffan och sen bara slökolla på någon mysig film medan kylan och det eventuella regnet hägrar utanför – det längtar jag efter.

Häromdagen var ju jag på Bubblerooms huvudkontor och hälsade på. Det är verkligen urmysigt att komma dit, dricka kaffe med tjejerna och samtidigt spana in deras hemliga nyheter inför kommande säsong. Och eftersom vi närmar oss hösten med stormsteg så passade jag på att norpa med mig några härliga nyheter.
Jag tänkte passa på att visa er ett par favoriter i det här inlägget och resten en annan dag. Den pälsiga jackan är faktiskt min absoluta favorit – även om den får mig att känna mig som en mix mellan en uteliggare och en rysk lyxhustru, haha! 🙂

Nu ska Emilia i säng och vi andra ska göra absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g. Som jag skrev på min Instagram så åt vi pizzabullar till middag – fullproppade med grönsaker, men det vet ju inte barnen 😉 höhö. Elak eller smart? Jag säger smart!

Kram på er. Ha en fin kväll ♥

Grå Kappa / Vit Päls / Skinnjacka / Svart Jeans

bubbleroom bubbleroom bubbleroom bubbleroombubbleroomÄlskar hösten och höstmodet! Nyheterna ovan kommer från mitt favvomärke Happy Holly som säljs hos Bubbleroom. ♥

 

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.