Mardrömmar hos barn & vilken outfit? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Mardrömmar hos barn & vilken outfit?

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

God morgon sunshines ♥

Hoppas ni mår super. Efter att ha lämnat barnen imorse så grottade jag ner mig i datorn för att få lite jobb gjort. Jag ska äta lunch med svärföräldrarna vid 12 och då vill jag gärna veta att jag inte har lika mycket kvar när jag kommer hem igen. 🙂 Sen är det ju så skoj så när jag väl börjat så vill jag inte sluta, haha. #arbetsnarkoman

Emilia drömmer fortfarande en massa mardrömmar. Det måste väl ändå ha med intrycken från förskolan att göra? Hon vaknar flera gånger på nätterna och skriker rätt ut en bra stund innan det är dags att somna om igen. Har ni haft det så med era små vid något/några tillfällen? Vad gjorde ni åt det? Det känns så hemskt att höra henne så ledsen och tänk om det inte alls är mardrömmar utan att hon har ont någonstans? Då hade hon väl gnällt även hennes vakna tid tänker jag, men tankarna börjar ju snurra.

I helgen ska jag börjar planera Elises kalas på riktigt. Hon fyller år den 22 september och jag har beställt lite presenter till henne som jag ska passa på att hämta ut idag när jag inte har barnen. Igår fick vi hem ett par nyheter från Cloetta och precis när jag gått från posten så får jag 3 sms till, men då orkade jag inte vända, haha. Kalla mig lat 🙂

Nej, om man skulle fortsätta jobba här hemma! Jag tänkte klä mig lite officeklätt idag och satsar på höstens rutiga mönster. Vilken outfit tycker ni är finast? Byxa eller kjol? 🙂

Ha en härlig lill-lördag!

Kram. 
största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarnaplopp nyheter pizzabullar

Igår blev det pizzabullar till middag och Plopp till efterrätt 😉 Ploppen finns redan ute i City Gross-butikerna, men kommer till resterande i nästa vecka. 🙂

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Kul med plopp nyheter! Jag är mest sugen på mjölk chokladen och cocos som syns på bilden 😉 Kul med mönstret på kläderna, gillar att det kommer i höst och tycker det är fint på rätt plagg! Kjolen gillade jag lite extra 🙂 Jag skulle så gärna vilja handla från Bubbleroom men jag måste verkligen prova kläderna i butik och tycker det är så trist att de lagt ner sina butiker i Stockholm! Jag mailade dom i början av sommaren för att fråga om återförsäljare men konstigt nog fick jag inget svar. Är det någon information du kan få fram som samarbetar med butiken? Ifall det är möjligt så är jag väldigt intresserad av svaret 😉

 2. Jenny

  Usch, vad jobbigt att hon drömmer så 😢 Våran son hade också mycket mardrömmar periodvis när han var mindre. Det enda, som hjälpte var att försöka väcka honom för att sedan få honom att somna om igen, vilket oftast gick bra. Vissa nätter fungerade dock ingenting annat än han fick ligga bredvid mig och då fick han helt enkelt göra det.

  Jag tycker du passar i allt du visar ☺️💖 Fast jag är inget direkt fan av rutigt så här väljer jag kjolen 😉

   1. Jenny

    Ojdå, det var en svår fråga 😉 Skämt åsido så höll det i sig länge för honom – tills han var runt 4-5 år kanske. Dock var det inte hela tiden utan bara vissa nätter.

    Okej, då kanske jag också lär mig att gilla det 😉 Jag gillade inte blommigt eller klänningar förut, men nu älskar jag båda så det kanske kommer med åldern 😂