Finland nästa! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Finland nästa!

Heej godingar ♥

Hur mår ni? Jag sitter och väntar på att de ska vara klar med servicen på vår bil. Samtidigt passar jag på att njuta av lugnet här utanför och av att bara få sitta och tänka på ingenting. Lika kul som det kan vara att faktiskt tänka på något, kan det vara att stänga av tycker jag 🙂

Jag har jobbat hela förmiddagen och tog halvdag pga bilservicen och för att vi ska iväg till ett par vänner senare ikväll. Så snart bilen är klar så ska jag hämta tjejerna och då åker vi direkt. Jag har dessutom ett paket på posten att hämta som jag tror kommer passa utmärkt om vi lyckas få med det sen 😉

Om inte alltför många dagar så åker jag till Finland! Är det någon av er som varit där förut? 🙂 Det är premiärturen för mig och jag ser fram emot det väldigt mycket. Under de kyligare månaderna så samarbetar jag med ett företag som heter Kivat och som gör fantastiska ullkläder till både stora och små och det är deras fabrik jag ska spana in. Spännande! 🙂

Nu ska jag bege mig in igen för att se om bilen är klar. Tänk vad snabbt 1 timme kan gå!

Hoppas ni får en fin idolfredag.

Kram.

största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna

Hur kär får man lov att vara i sina barn?! Den kärleken är alldeles, alldeles magisk. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons