Gipsat ben. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gipsat ben.

Hej godingar. ♥️

Jag har precis slagit mig ner i soffan efter en lång eftermiddag. Julia lekte på en lekplats igår, fastnade i rutschkanan och föll framåt. Det innebar en skadad fot och efter att vi upptäckte att hon inte ens idag kunde stödja på den så åkte vi in till akuten.

Efter röntgen så fick vi veta att hon fått en fraktur i foten och åkte hem med ett gipsat ben.

Lilla skruttan. Nu ska vi bara mysa här hemma ikväll och bära prinsessan här hemma dit hon vill :’)

Ha en fin kväll godingar!

Kram ♥️

mammablogg

Tack mamma för att du hängde med oss på sjukan. ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Min mellantjej, Mary, var 2 år och 4 månader då hon bröt sitt vänsterben. Det blev en spiralfraktur i skenbenet då. Gips i drygt en månad tror jag att det blev, 6 veckor? Ja, något sådant. 🙂 Hon sprang och hade all världens krumbukter för sig med gipset på..

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Haha, exakt så trodde jag att det skulle bli med Julia – hon sitter ju aldrig still! Men det har gått förvånansvärt bra och jag tror faktiskt inte hon har något emot att sitta där som på en ärta ett tag 😉 haha. Hade ni hårt gips på hela tiden? För läkarna sa att vi ska få byta till ett som hon kan gå och stå med i veckan … Kram! <3

Annons