Recension och test av Trekz Air by AfterShokz. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Recension och test av Trekz Air by AfterShokz.

Hej på er mina fina, fina läsare ♥

Hoppas ni mår superfint. Jag har precis varit ute på en löparrunda i regnet och nu står nachosgratängen i ugnen – vilket perfekt avslut på söndagen! 🙂
Trots att hela grejen är bra med val och sådär, så kan jag inte låta bli att få en klump i magen en dag som denna. Tanken är att man ska få göra sin röst hörd, men det pågår ständigt käbbel mellan människor och trots att man får tycka så får man ändå inte tycka. Tanken är ju att vi ska få ut något bra ur det som sker, men det känns som en ständig kamp om övertygelse. Övertygelse om att tycka och tänka samma, men utan att se att vi är så olika. Vi är alla olika och kommer aldrig någonsin tycka exakt likadant. Det hade varit skönt om alla bara kunde acceptera varandra och låta den andre tycka vad den vill. 🙁

Men nu till något roligare! Under min löprunda fick jag äntligen testat mina nya Trekz Air by AfterShokz. Jag testade deras tidigare modell Titanium och undrade vad som möjligtvis skulle kunna vara bättre, men motbevisad blev jag. Vilka lurar!
AfterShokz använder sig av något som kallas benledningsteknik vilket betyder att du inte pluggar in några lurar, utan lägger dem utanför och framför örat. Resultatet blir att du hör musiken, men även ljuden runt omkring dig. För mig som bor, löper eller promenerar med barnvagn är det idealiskt – då hör jag bussar, spårvagnar, cyklar, prat eller andra ljud som kan vara viktiga för mig att uppmärksamma.
När jag sprungit 15 meter hör jag en gammal klasskompis ropa på mig (henne hade jag missat annars!) och efter en stund ringer mamma och då fick jag även testat lurarna under samtal. De är magiska! Jag hörde mamma klart och tydligt och hon mig.
-“Hör jag dig så hör alla!” säger hon och skrattar.
Lurarna hänger du över öronen och de fungerar trådlöst genom Bluetooth. De sitter på plats under skumpiga löprundor och är otroligt lätta vilket gör att du knappt märker av dem.
För dig som är ute efter ett par prisvärda trådlösa hörlurar så tycker jag verkligen att du ska ge dessa en chans 🙂

Ikväll blir det gratäng som sagt. Jag är redan vrålhungrig, men får stå ut en stund till. Den är inte klart riktigt än.

Har ni haft en fin helg? Ser ni fram emot kommande vecka?

Kram.

Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokz Trekz Air by AfterShokzNya fantastiska Trekz Air by AfterShokz. Lätta, snygga och praktiska på många sätt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons