BAKA Stenugnsbageri. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

BAKA Stenugnsbageri.

God kväll fantastiska ni ♥

Hoppas ni mår super! Jag sitter och betar av lite jobb i köket efter att ha vabbat hela dagen. Nu ska ni få höra något: Julia skadade ju sin fot i fredags. I lördags åkte vi till akuten när hon fortfarande inte kunde gå. Hon fick gips och vi skulle få återbesök efter 3-5 dagar för att byta till ett gips som hon kunde stå och gå med. Idag ringer sköterskan för att boka in tiden som blir på onsdag vid lunch. 10 minuter senare ringer läkaren vi var hos och säger att han misstagit sig och det inte är någon fraktur (skönt!) utan att vi kan ta bort gipset och hon kan börja gå igen. Haha, vilka dagar! Men jag är bara glad att det inte var något. Dock har hon fortfarande svårt att gå, men det är inte omöjligt som de första dagarna. Hon har säkert stukat den ordentligt och inte ens jag hade velat gå på min fot då 🙂

Idag fick alltså Julia vara hemma och när de andra två lämnades på dagis så åkte Julia och jag för att möta upp mamma. Hon hade lämnat in sin bil på service och efter att vi hämtat upp henne så passade vi på att äta frukost på BAKA Stenugnsbageri ute på Hisingen. Så gott! Vi satt där länge innan vi bestämde oss för att åka hem till min farmor. Det är så mysigt där ute – sådär rofyllt och med öppna landskap runt omkring som verkligen är totala motsatsen till Göteborg. Vi har det bästa av två världar när vi kan åka ut så och ta en paus från stadslivet 🙂
Vi åt lunch, drack kaffe och sedan hämtade vi hem Elise och Emilia innan vi mötte upp pappa hemma.

En härlig och lugn dag. Så skönt och välbehövt.

Vad har ni gjort idag? 

Julia blir hemma imorgon också, men vi har inga planer mer än att öva på att gå 🙂

Kram.

baka stenugnsbageri baka stenugnsbageri baka stenugnsbageri baka stenugnsbageri baka stenugnsbageri baka stenugnsbageri baka stenugnsbagericloettaNu ska jag provsmaka de här godingarna. Pollyn är redan min megafavorit – såååå himla god med kex inuti och choklad utanpå. Nästan som kinapuffar – minns ni dem? 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons