Tema Barnkalas! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tema Barnkalas!

I inlägget förekommer det reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

God morgon ♥

Ah, äntligen. Julia och jag har slagit oss ner i soffan efter att ha lämnat tjejerna på förskolan och sitter nu med frukost framför oss. Hon med ägg och yoghurt och jag med ägg och gröt. Greta Gris går på tvn och jag kan se på Julia att hon redan börjar bli trött igen.
Regnet smattrar utanför och det är verkligen en höstig känsla som sprider sig i kroppen på mig. Om en stund ska jag städa lägenheten och passa på att fylla alla lyktor och ljusstakar med nya ljus inför den mörka kvällen. Hösten är min favorit, så är det bara.

Julia är hemma idag också. Hon kan fortfarande inte gå ordentligt utan behöver hjälp att ta sig fram och tillbaka till ställen. Det är nog en rejäl stukning det där och jag vet inte riktigt vad man kan göra mer än linda om foten. Vi försöker få henne att gå på den, men inte överanstränga den utan låter den vila så mycket det går.

Under morgonen har vi hunnit slå in Elises presenter som vi hämtade ut häromdagen. Hon har bland annat fått en himmelsäng som hon så länge velat ha och nu ska jag bara låta Fredrick sätta upp den på riktigt i hennes rum – fast det kan vänta tills hennes födelsedag såklart 🙂
Hon och hennes systrar kommer även få nya sängkläder till sina sängar från NG Baby. Tycker de gör så fina saker. Elise har önskat sig spel, hårmascara, tatueringar, klänningar, kjolar och en Barbie också så något mer kommer hon få från sin önskelista 🙂
Jag såg att Emily hade gjort ett alldeles magiskt kaninkalas för sin dotter häromdagen – hon lyckas alltid få det så otroligt fint! Jag funderar lite på tema till Elises 4 årskalas. Har ni några idéer? 🙂 Eftersom jag åker till Finland ett par dagar innan hennes födelsedag så har jag bara 1 dag på mig att fixa det som behöver fixas – därför är det bra med lite förbehåll och planering 🙂

Nu ska jag lägga undan datorn, krama om Julia och bara mysa tills det är dags för storstäd här hemma.

Hoppas ni får en fin dag ♥

Kram.

NG baby NG baby tema barnkalas tema barnkalas tema barnkalas tema barnkalasSitter och funderar på Tema Barnkalas – har ni några idéer inför kommande 4 årskalas? 🙂

 

I inlägget förekommer det reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons