Stylist i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Stylist i Göteborg.

Heeej ♥

Hej på er! Hur mår ni? Jag sitter här och ojar mig för min rygg. Allt bärande på Julia tog ut sin rätt när jag skulle ta ut henne från bilen och det small till i ryggen. Efter det är jag något begränsad kan vi väl kalla det 🙁
Julias fot är fortfarande öm och hon är inte riktigt bekväm med att gå på den. Jag står lite i valet och kvalet mellan om jag ska åka tillbaka till läkaren med henne eller om jag ska avvakta under helgen. Det kanske “bara” är en stukning och då kommer det ju gå över av sig självt plus att hon verkar inte ha sådär hiskeligt ont utan är mer rädd för att smärtan ska komma när hon börjar gå på den igen.
Vi avvaktar.

Idag har Julia och jag varit hemma och myst igen. Vi umgicks med mamma en stund under dagen, men annars har det varit lugnt. Ingen av oss kan ju gå ändå, haha. Lagom tills att tjejerna kom hem så ringde även grannen (aka grymme-stylisten! Kolla in hennes sida här(ja, gratis reklam för en vän som tack för fikan, haha – men så värd att kolla in) över oss på bullfika. Jag älskar kanelbullar – det måste ju ändå vara godaste bullen?! Så enkel och så god.

Imorgon ska Elise och jag till frisören. Det är första gången Elise ska klippa håret och hon är väl sådär sugen på det.
-“Mamma, prinsessor har inte kort hår!” säger hon med gråten i halsen. Så Christines uppdrag imorgon blir ju då att försöka få Elise att förstå att även prinsessor behöver gå till frisören 🙂

Nu ska jag mysa med Fredrick. Jag har en dundernyhet att berätta för er, men jag vill vara i rätt mood för att skriva ner den eftersom den gör mig glad ända in i själen tusen gånger om. (nej, jag är inte gravid – tycker ni inte det räcker nu?! Haha!)

Ha en fin kväll älskade ni.

Kram.

fika fikaMin kära stylistgranne. Hon är verkligen såå duktig! Anlita henne om ni behöver hjälp – hon kanske tom bjuder på fika 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons