Såna där kommentarer. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Såna där kommentarer.

God morgon pärlor ♥

Hoppas ni mår bra. Julia och jag sitter och myser här hemma. Jag har precis duschat och hon har precis badat. Om en stund ska vi ut och promenera och fortsätta vår tjejdag tillsammans.

Jag vaknade till en tråkig kommentar imorse där någon anmärkte på att en av mina bilbarnstolsrecensioner var sponsrad. När jag recenserar en produkt så måste jag först och främst upplysa om att den är sponsrad. Jag recenserar saker åt företag och skriver då även var man kan få tag på produkterna. Enligt lag måste jag även skriva ut att den är sponsrad – även om jag inte fått betalt eller får vidare betalt vid köp.
MEN jag skulle aldrig recensera en produkt som jag inte kan stå upp för. Aldrig recensera en produkt som jag inte läst på om innan eller som jag vet är en bra och säker produkt. Just med bilbarnstolar har jag också ett extra stort intresse då det handlar om barns säkerhet. För mig är det så otroligt viktigt att vi sprider budskapet om att barn måste färdas säkert i trafiken och det är ett ämne man aldrig ska tumma på. Barnen är ju vårt allt! ♥
Det jag tycker är synd är att en del inte verkar känna mig bättre. Jag vill att ni ska känna att min blogg alltid är 100% ärlig och jag delar med mig av saker jag kan stå för och som jag tycker är genuint bra. Såna här kommentarer vill jag ju helst slippa 🙁

Men jag släpper det. Det finns annat att tänka på 🙂

Igår var jag på middag på Mr P uppe på Götaplatsen med Adtraction-tjejerna samt Emma och Johanna Toftby. Vi hade en trevlig kväll och maten var himla god! Tack tjejer för en mysig kväll ♥

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen ska vi ut på äventyr. Vad gör ni idag? 🙂

Kram ♥

Mr P Mr P Mr P Mr P badkar badkar badkarFredag – baddag! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons