20% på mina favoriter. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

20% på mina favoriter.

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

Hej på er ♥

Åååh, jag ligger hemma hos mamma med matkoma efter en lekfull morgon och med en lunch på hemmagjort mos och korv i magen. Elise och Julia är vakna, men Emilia ligger däckad i sin vagn. Vi har röjt runt på lekplatsen, hundpromenad och nu är vi äntligen tillbaka hemma. Ni ska se Elise när hon håller Emmy i koppel – hon är så stolt och så tonåring där hon strosar runt och berättar för Emmy både snällt och strängt vad hon får och inte får göra, haha. Gullunge!

Hoppas ni mår jättebra. Tjejerna och jag åkte ut till mamma för att spendera helgen här eftersom det händer lite saker from nästa vecka som ändrar lite i livet – på ett bra sätt. Ett jättebra sätt! Ni ska få höra mer på måndag. Så vi passar på att umgås och fira för vad som komma skall helt enkelt 🙂

Det börjar närma sig slutet av Superweek-rean och här kommer mina favoriter från Chiara Forti. Deras plagg har alltid ett stretchigt och  härligt material och jag kan varmt rekommendera dem 🙂 Jag tänkte även lista ett par favoriter och de har alla 20% över helgen. Så passa på! 🙂
Jag tror jag ska beställa jumpsuiten, kjoldressen, den grå tröjan, den stripade klänningen och jackorna längst ner till höger. Ja, typ allt, haha, men jag tycker det är så snyggt 🙂

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av en sovande Emilia och barn som tittar på barnprogram 🙂

Ha en fin lördag!

Kram.

kollage

Jumpsuit / Rosa Jacka / Kjoldress / Svart Kavaj
Grå Tröja / Svart T-shirt / Svart Top / Grå byxor
Stripad Klänning / Svarta Byxor / Beige Jacka / Leomönstrad Jacka

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Gud så mycket fint! Önskar verkligen att Bubbleroom hade butiker i Stockholm så att jag kunde gå dit! Jag är en sån som alltid måste prova allt så jag gillar inte att handla på nätet tyvärr. Hade jag haft tillgång till dessa plagg i butik hade jag nog köpt flera stycken! Gillade särskilt byxdressen, de gråa byxorna och de två svarta topparna, men egentligen hade jag nog kunnat se mig själv i det mesta på bilden faktiskt haha!

Annons