Familjehelg. <3 – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Familjehelg. <3

God kväll på er ♥

Hoppas ni mår fint. Vad gör ni? 🙂
Fredrick sitter och ser de sista minuterna på en film han kollade på igår när vi var hos mamma. Så jag passar på att blogga lite. Jag har bett om massage och hoppas han nappar på det när han kollat klart 😉

Helgen har varit så mysig. I fredags var vi hos min farmor. Vi åt tårta och firade det jag ska presentera för er imorgon. Efter tårtan åkte vi vidare hem till mamma och spenderade helgen där. Vi har bara varit, lekt och grejat. Jag tror man behöver de där familjehelgerna så mycket! Det är även skönt för Fredrick att få lite egentid och om ett par dagar är det min tur när jag åker på jobb till Finland. Jag saknar alltid tjejerna (och Fredrick såklart, haha!) så brutalt mycket när jag reser. Så nu blir det många veckor till nästa gång – jag saknar dem helt enkelt för mycket när jag väl är borta. ♥

Idag åkte vi hem till Fredricks föräldrar för att dammsuga bilen och äta middag. Så man kan väl säga att vi fått all-in-familj den här helgen! 🙂

Vad har ni gjort? Har ni haft det bra i helgen? 🙂

Ha en fin kväll nu så hörs vi imorgon!

Kram.

mammablogg mammabloggoperatårtaoperatårta mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggÅååh, mina små busar ♥ Tack för en fin helg familjen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons