Nytt jobb (igen!)! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nytt jobb (igen!)!

God kväll goa ni ♥

Hur mår ni denna tisdagskväll? Jag sitter hemma hos mamma – som ska köra mig till flygplatsen imorgon – och bara myser. Tjejerna har precis somnat och det är alldeles tyst i lägenheten. Vi ska upp okristligt tidigt för att lämna barnen på förskolan till frukosten, men alla kläder ligger framme och det är i princip bara till att hoppa i dem och vidare in i bilen 🙂

Här inne var det alldeles tyst igår, men det har faktiskt en orsak. Det är nämligen så att jag har fått jobb! Igen – jag vet, haha. Men den här tjänsten är på 80% vilket betyder att jag blir ledig fredagar och kan jobba vidare med bloggen.
Så vad gör jag då? Jo, en del av er gissade rätt när jag la upp en story på Instagram – det är nämligen så att jag blivit marknadsansvarig på Friskis&Svettis! Jag började i måndags och det känns bara så himla rätt. Jag har verkligen hittat hem på något sätt och här ser jag mig vara länge, länge vilket är skönt 🙂
Så mån-tors blir det fullt ös, medan fredag blir en dag som jag kan lägga upp lite själv då. Den här dagen blir dock kortare än vanligt och jag jobbade bara på F&S måndag-tisdag och sen åker jag till Finland på blogg-jobb i två dagar innan jag kommer hem och jobbar hemifrån på fredag. På lördag vankas det dessutom födelsedag för vår äldsta tjej så ni kan ju gissa vad jag ska pyssla med när jag kommer hem igen 😉

Det är faktiskt sovdags – jag är sååå trött. Men först måste jag fixa med en liten sak – sen, sen ska jag sova.

Kram på er fina ni ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLite bilder från veckan. Imorgon kommer nya 🙂 Tjohooo! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Grattis till nya jobbet! Så roligt! Låter spännande! Friskis och Svettis är bäst. Vad innebär din tjänst? Nyfiken. 😊 kram

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Tack snälla 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Friskis är faktiskt på många sätt helt fantastiskt och det finns så mycket glädje att hämta där 🎈✨ ska bli så skoj!
   Jag kommer ha hand om anläggningens marknadsföring. Allt från nyhetsbrev till medlemmarna till sociala medier till att skapa kampanjer. Och så småningom ha lite egna pass också – men det räknas nog inte som själva tjänsten 😂
   Kram ♥️♥️

Annons