Frukostevent med Kvik & Cervera. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Frukostevent med Kvik & Cervera.

Hej nattugglor ♥

Hur mår ni? Jag känner mig faktiskt ovanligt pigg för att vara efter 22 en lördag, men det ser jag faktiskt som ett gott tecken. Jag har ju varit bra trött den senaste tiden, men det är på väg att vända. Kanske var det dagens start på dagen som var extra energirik? 😉

Morgonen började i en av Kviks butiker här i Göteborg. Jag tog snabba stegen bort mot Berzeliigatan och möttes av ett glatt gäng som samlats för att spana in deras nykomling: PRATO.
PRATO är en kollektionen med ambitionen att få fler att faktiskt samlas och vilja umgås i köket samtidigt som den visar på minimalism och exklusiv design till ett bra pris.
Kvik visade också sin PRATO X-modul som liknar en köksö, men där sidan som vätter utåt är mer gjord som en möbel för att få kök och vardagsrum att smälta samman. Skjutluckorna kommer med olika färger på fram- och baksida och går att vända efter säsong, tycke och smak. PRATO X är ett samarbete med den prisbelönta danska designduon byKato och den anrika och danska möbelfirman Andersen möbler. Det syns verkligen att det ligger kunskap och mycket tanke bakom kollektionen – den var så snygg!

På plats var även Cervera som visade upp sina nya kollektion Anders Petter Signerat – en så snygg och stilren kollektion med funktionalitet och där alla stekpannor och kastruller fungerar till alla typer av spisar. Traktörpannan går tillochmed att köra upp till 180 grader i ugnen. Med oss hem fick vi en 5,3 liters gryta i koppar, ett förklädde från Kvik och ett otroligt gott nötbröd.
Tusen, tusen tack för en fin morgon Kvik och Cervera!

Efter eventet tog jag med Elise och Julia på en liten utflykt. Först åkte vi förbi mamma och plockade upp henne för att sedan bege oss vidare till Stättareds 4H-gård. Det var så mysigt och efter allt springandes och djurtittande så var det två väldigt trötta tjejer som hoppade in och somnade i bilen. Hemma möttes vi av en lägenhet som doftade höstgryta och det var verkligen gott med något värmande efter en kyligare höstdag.

Dags för sängen här hemma. Jag är trött som en get och imorgon är det en ny dag. Vad ska ni hitta på? 🙂

Kram.

cerverakvik kvik kvik kvik cervera cerverakvik cervera kvik kvik kvik kvik stättared stättared stättared stättared stättared stättared stättared stättared stättared stättared stättared stättaredEn dröm både för barnen och för min fototokiga mamma 😉 undra varifrån jag fått det intresset, haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons