Vill du hänga med på event? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vill du hänga med på event?

God kväll godingar ♥

Har ni en fin fredagskväll? 🙂
Jag har precis satt mig ner bredvid Fredrick i soffan och det väntar en fredagsfilm eftersom alla barn verkar vara mer än redo för sängen. Alla ligger ner och jag är rätt säker på att både Emilia och Julia redan har somnat, men Elise är inte heller långt ifrån. Kvart i sju! Kan ni förstå?!
Igår var jag verkligen trött och somnade som en stock strax efter 20. Fredrick försökte väcka mig flera gånger, men det hjälpte föga. Jag sov och sov och sov och sov. Som en stock. Vid 22 vaknade jag av att vår strålkastarlampa i vardagsrummet lyste rätt i mina ögon och av att Fredrick gått och lagt sig.
Jag får gottgöra det ikväll genom att hålla mig vaken. Fast frågan är egentligen vems fel det är när han vet att jag alltid somnar av att han kliar mig i håret. Kanske en taktik från hans sida? 😉 Haha.

Jag har en himla spännande sak att berätta er! Det vankas nämligen EVENT! Den här gången är det med Thule och Kivat – det finska företaget jag besökte för ett tag sedan. Jag är sååå himla taggad och vill ju att ni ska bli taggade med mig!
Och därför tänkte jag att 5 stycken av er ska få hänga på och mingla lite med mig, Thulegänget, Kivatfamiljen och andra bloggare här i Göteborg! Det var så kul att träffa några av er när jag hade event med Big Baby att det från min sida var ett krav att få ta med er igen 🙂
Vill du  följa med oss den 1 november på ett frukostevent mellan 8:00-9:30? Ja, men då kommenterar du nedan vad du gärna äter en fredagskväll och en superkort motivering till varför du vill börja dagen med lyxfrukost och goodiebag! 🙂

Nu ska jag äta GODIS för det äter jag gärna en fredagskväll – och alla andra kvällar också såklart 😉

Kram på er ♥

mammablogg mammablogg mammabloggMedan Emilia sov så tog vi stegen förbi chokladtillverkningen inne i Saluhallen och kom ut med varsin klubba. Är det fredag så är det! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nazima

  Bästa fredagsmiddagen enligt mig är en stor skål färska räkor, ett gott bröd & aioli till, då har du en lycklig Nazima!
  Jag hade mer än gärna kommit med på event för att få tillfälle att hänga med dig igen men ochså för att få träffa lite fler bloggare!

 2. Christin börjesson

  Haha som gravid så äter jag vad som en fredagskväll just nu 😉
  Annars är ju alltid tacos en favorit 🙂

  Ett morgonevent gör vardagen lite lyxigare och man längtar till dessa dagar extra mycket 🙂 finns ingen annan bättre start på dagen 🙂

 3. Jennyjenny.se

  En fredagkväll äter jag gärna nått gott och samtidigt lättlagat. Typ tacos 😉
  Och jag hade gärna hängt med på event. Först o främst för att få en stund med dig men också för att det är två intressanta företag som jag gärna får lite mer koll på! Kram!

 4. Nina

  Jag skulle gärna följa med dig på event, men jag har inte råd. Skulle vara så sjukt roligt att träffa dig och umgås med dig.

Annons