Fest tema resa. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fest tema resa.

God morgon älskade ni ♥

Mår ni bra denna söndagsmorgon? Jag måste säga att jag är sjuuukt trött, men det var det värt. Även om jag kom i säng 01:30 inatt så var den sena kvällen helt fantastisk och jag hade gjort om det alla dagar i veckan. Vi hade fest med Friskis&Svettis och möttes upp längst ut på Marstrand – precis där båtarna går. Efter att ha välkomnat alla gästerna så klev vi på båten och åkte ut till Sillsalteriet. Jag hade aldrig varit där förut, men det var en otroligt vacker lokal som i princip låg PÅ vattnet. Med denna vackra utsikt bjöd vi på vaccination (shots), delade upp boardingkort för bordsbytena och skrattade och dansade ända in på småtimmarna. Det var SÅ kul och det är just precis den gemenskapen och glädjen som ÄR Friskis! Det är inga päron och äpplen utan lyckan att få komma och vara precis som man är. Det är magi!
Trots att jag räknas som ny så har jag nog aldrig fått så många kramar som jag fick igår. Det var som om de redan kände mig och jag redan kände dem.
Tack alla för en underbar kväll!

Igår hann vi även med ett kalas för Elises kompis på Buslandet i Torslanda. Mest nöjd var Elise över att ha kunnat kombinera en fläta och tofs – hon var så stolt! Om det var flätan eller något annat som gjorde att hon var så stort plötsligt vet jag inte, men hon sprang omkring med sina vänner och var verkligen en helt annan tjej. Hon har alltid varit väldigt mammig när vi varit iväg på kalas, men igår släppte det och det räckte för henne med att veta att jag fanns där. Min stora tjej ♥

Idag ska vi bara mysa här hemma. Det ser ut att bli strålande väder i Göteborg så här ska vi försöka komma ut tidigt och bara njuta av dagen. Och kanske sova ikapp lite 😉

Ha en härlig dag!

Kram.

fest tema resafest tema resa fest tema resa fest tema resa fest tema resa fest tema resa fest tema resa fest tema resa fest tema resa fest tema resabraid barnkalasGullis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Har aldrig varit där jag heller, även om jag tillbringat mycket tid ute på Marstrand. Så fint allt såg ut. Såg iaf ut som en väldigt trevlig kväll.

Annons