Överraskningsresa!! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Överraskningsresa!!

Moooooorgoooon! ♥

Efter såå mycket planering och rädslan av att försäga mig så är dagen äntligen här då Fredrick fyller 40 och vi är på väg till NEW YORK! Tror ni han blev överraskad när tjejerna igår kväll ropar att farmor och farfar kommit hem till oss en senare tisdagskväll.
-“Är farmor och farfar här NU?” Haha.
Om 10 minuter boardar vi planet och kommer att vara framme vid lunch amerikansk tid.

Det ska bli SÅ KUL att visa Fredrick en av världens bästa städer! TACK älskade familj för allt ni gjort och gör och TACK till alla vänner som skickat så fina grattishälsningar. Video på allt kommer upp när vi kommer hem 🙂

Uppdaterar mer senare – nu ska vi på planet ♥

KRAM!

40 år överraskningWoop woop! Uppe med tuppen! 😀 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman
      goteborgsmamman

      Du måste åka tillbaka då tycker jag! 🙂 Vilken stad det är alltså! Förra gången jag var där så höll jag mig ganska nära 5th och tog en promenad ner till financial district en av dagarna. Den här gången besökt vi många fler stadsdelar som var såååå fina!! <3

Annons