Överraskningsresa dag 1. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Överraskningsresa dag 1.

God kväll från New York! ♥

Åh, det är verkligen en dröm att vara tillbaka hit och även om jag är sååååååå trött just nu så var det skönt med en eftermiddagspromenad innan det är dags att sova. Klockan är 19:36 amerikansk tid, men det betyder ju 01:36 svensk tid – en tid jag aboslut inte är van vid, haha. Jag brukar ju somna vid 20! Men som sagt: värt det. När vi kom tillbaka till hotellet så hade de ställt in cupcakes och jordgubbar till Fredrick för att gratta honom på hans födelsedag. Urgulligt! De är så trevliga på hotellet vi bor på och jag skulle rekommendera det alla dagar i veckan 🙂 Vi bor på ett Marriott hotel som heter Residence Inn och som är mer lägenhet än hotell kan man säga, men med samma service som hotellet bredvid. Skillnaden skulle jag gissa på är att vi har kök också 🙂

Kan ni förstå Fredricks min igår när hans föräldrar kom hem till oss och bara Fredrick och jag skulle åka med hans pappa hem?
-“Packa bara det viktigaste och hygienartiklar” fick han i order innan vi pussade barnen hej då och åkte. När klockan slog 4:15 så väckte vi svärfar oss med kaffe och vi åkte ganska direkt efter det.
-“Jag behöver veta er övernattningsadress i USA” säger kvinnan vid incheckningen och jag ser att Fredrick börjar le. Det där leendet har inte sjunkit än. Jag tror det var en himla rolig överraskning för honom 🙂

Nu ska jag SOVA. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter eller skriver och hostar fortfarande väldigt mycket. Men mot den köpte jag hostmedicin förut och nu hoppas jag att jag får sova hela långa natten. Det hade varit skönt!

Hoppas ni mår jättebra där hemma och att ni haft en bra onsdag.

Kram på er ♥

överraskningsresaöverraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresaVår utsikt från rummet är magisk! Helt perfekt 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena - Mellan raderna

  Åh vad roligt med en överraskningsresa! Blir sjukt sugen på att resa, men orkar inte alls resa med min dotter som är 1,5 år och svårt att få barnvakt så länge… men men, det blir väl tids nog! 😀 Hoppas ni får en kul resa!

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Ja, den som väntar på något gott 🙂 Jag tycker du ska vänta så att det blir en härlig upplevelse! Med Elise hade jag enkelt kunnat åka idag och haft kul tillsammans med henne 🙂 Hon är 4 år och redan lika upplevelsegalen som sina föräldrar 🙂

Annons