Överraskningsresa dag 2. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Överraskningsresa dag 2.

God morgon Sverige – God natt New York.

Hej på er godingar. 23,6 km och 34.629 steg senare ligger vi nu äntligen i sängen. Det var två pigga (trötta) personer som vaknade här imorse efter 11,5 timmar i sängen. Fredrick ställde tillochmed klockan för att vi inte skulle vakna för sent – ändå snoozade vi en halvtimme till när den väl ringde.

Idag har vi gått hela vägen ner till änden av Manhattan – till hamnen, Seaport och Brooklyn Bridge och när många turister trängs i båtkön för att få åka närmre frihetsgudinnan. Vi nöjde oss med att titta på håll och passade istället på att äta så mycket vi bara kunde under de timmar vi promenerade, haha. Godast var ändå morotskakan på Magnolia Bakery (känd från Sex And The City)!

Vi gick genom vackra Soho två gånger, förbi Ground Zero (där World Trade Center stod – nu kommer det stå 7 nya torn där istället som de kallar WTC följt av respektive siffra) och vi strosade på High Line som är en gammal upphöjd järnväg omgjord till en park genom en bit av staden. Jättevackert och gav oss en insyn (bokstavligt talat) i de vackra lägenheterna längs med vägen.

På vägen hem åt vi på Shake Shack och nu ligger vi i sängen. Jag är lika trött som igår så nu ska det sovas.
Vi funderar lite på vad vi ska hitta på imorgon. Förslag? 🙂

God natt och kram på er. ♥

överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresa överraskningsresaHärlig dag med så väldigt mycket traskande 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons