8 saker jag lärt mig i New York. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

8 saker jag lärt mig i New York.

Hej på er ♥

Vad gör ni? Fredrick och jag har landat på hotellrummet och slökollar på någon Harrisson Ford-film. Nu har vi försökt gissa – alldeles för länge – vad filmen heter, men kan inte komma på det. Vi kan ju kolla tv-tablån, men nu har det blivit något av en sport, haha. SÅ är det när man har lite egentid för en stund – SÅ känns det att faktiskt koppla bort hjärnan för en stund 😉

Jag har kommit underfund med ett par saker här i New York.

 1. Det finns inte så många godisbutiker som jag hade velat. Imorgon ska vi dock gå till en enorm godisbutik här i närheten. Bättre sent än aldrig!
 2. Och när jag menar “i närheten” så är det fortfarande 1 km bort. Distans is nothing when in New York!
 3. Serien “vänner” och deras cafe “Central Perk” finns inte. Däremot gick vi förbi huset idag – huset man filmar utifrån där de bor.
  vänner huset
 4. Huset och trappan där Carrie bodde i i Sex And The City spelades in utanför två hus som i verkliga livet ligger precis bredvid varandra på samma gata. Båda har idag satt upp en gipsskiva samt en kedja för att hålla turister nedanför trappan. Ena huset har även satt upp en skylt där de ber turisterna skänka pengar när de ändå är där. Till vad? Till hjälp för katter.
  carrie house new york
 5. Central Park är bra stort alltså. Men ändå ser miljön från olika filmer så mycket större ut på just film. Fast vilken park! Jag hade gärna haft en sån i Göteborg 🙂
  central park central park
 6. Jag ska lära mig baka cheesecakes. Amerikanska goda, enorma cheesecakes. ÅH, så gott det är!! Idag testade vi muffins på Magnolia Bakery som var underbart goda, men morotscheesecaken igår är nog ändå min favorit.
  magnolia bakery magnolia bakery
 7. Ralph Lauren har definitivt de finaste barnbutikerna här. Och en enorm ingång till butiken för kvinnor. Alltså!
  ralph lauren new york ralph lauren new york
 8. Fredrick Eklund stod inte och väntade på mig utanför hans mäklarbyrå. Har han gått helt över till att vara egen kanske?
  douglas elliman douglas elliman

Det börjar bli natten här för oss och min plan nu är att lägga mig bredvid Fredrick och be honom klia mig i håret. Håll tummarna för att han inte är lika trött som mig! 🙂

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons