Göteborgsmamman

Borta bra men hemma bäst. ♥

Hej där hemma! ♥

Hur mår ni? Det är verkligen sant det man säger: borta bra men hemma bäst. Det är underbart att vara hemma igen och bara tanken på att få krama om och pussa på barnen fick mina ögon att vattna sig på flyget hem. Och på flygplatsen stod de alla tre, tillsammans med sin mormor och farmor. De där barnen kommer djupt in i själen alltså. Jag blir galen av all kärlek! ♥

När vi kom hem fortsatte vi vår American Style med pizza till lunch och har tagit det lugnt sedan dess. Jag har passat på att tvätta och städa lägenheten medan Fredrick varit ett offer för jetlagen. Jag känner mig nätt och jämt påverkad, men det är en trött man som sitter i soffan här hemma 😉

Imorgon är det dags för jobb igen och jag längtar redan. Jag har så mycket att göra kommande vecka, men det är bara skoj med en fullspäckad vecka 🙂

Hur har er helg varit? Vad har ni hittat på? 

Tack för en underbar helg älskling. Och grattis än en gång. ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg överraskningsresa 40 överraskningsresa 40 överraskningsresa 40 överraskningsresa 40 överraskningsresa 40Vacker vy från flygplatsen. Men för er som ska flyga från Newark – se till att ha med er underhållning. Den flygplatsen är väl inget att hurra för direkt, haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.