Regnkläder med svanar – härifrån kommer de! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Regnkläder med svanar – härifrån kommer de!

I samarbete med Jollyroom.

Hej på er ♥

Hur mår ni? Vi har precis ätit middag här hemma och Emilia ska strax sova – 1 h senare än vanligt. Dagarna försvinner verkligen så snabbt och har vi inte förberett middagen här dagen innan så går ju halva kvällen till att laga mat och äta den. Idag blev det spaghetti och köttfärsås och nu finns det gott om det kvar till middag imorgon också. Tråkigt, men hellre mer tid till annat än att få variation under vardagarna kan jag känna 🙂

Igår var det HUSKOLL. Först hade jag inte tänkt gå, men jag åkte förbi efter jobbet ändå.
Det här huset var en dröm. Jag bara kände värmen när jag kom in och kunde se barnen springa omkring både inomhus och utomhus där jag gick runt. Det var perfekt. Det är perfekt. Vi kommer följa budgivningen så får vi väl se och sen hoppas att det inte springer iväg för mycket. Åh, vad jag drömmer mig bort, Det var så VI.

Jag har två vloggar att redigera – en från Finland för en månad sedan (!) och en från New York och hela överraskningsresan. Men med tanke på eventet vi ska ha nästa vecka så är det både det och Friskis som tar mycket tid från mig nu. Nu i helgen ska jag dock försöka sätta mig ner och iallafall få klart en av dem till er 🙂

Hoppas ni får en härlig kväll. Nu checkar jag ut!
Och just det: jag fick frågan på Instagram var tjejernas regnkläder kommer ifrån och regnkläderna med svanar på hittar ni här och till ett bra pris dessutom. De är fodrade och passar perfekt nu till hösten tycker jag 🙂

Kram.

regnkläder barn regnkläder barn regnkläder barn regnkläder barnSmåtjejerna ♥

I samarbete med Jollyroom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons