Göteborgsmamman

Resa, klump i magen och huskataloger.

Hej godingar ♥

Hoppas ni mår bra. Det är torsdag kväll och jag har precis slagit mig ner i soffan efter att ha lagt en något trött Emilia. Den här dagen har gått så himla fort, men eftersom jag inte blev klar med en video på jobbet idag så tänkte jag jobba lite även imorgon – det är så skönt att ha såna projekt klara när helgen kommer 🙂

Och på tal om imorgon .. Fredrick åker till Malaysia imorgon bitti och blir borta i över en vecka. Jag vet att vi precis hade 5 dagar helt för oss själva, men jag kan inte låta bli att få den där klumpen i magen av saknad redan innan han har åkt. Jag vet – så mesigt 😉
Hoppas veckan går fort! Jag har ju ett event att se fram emot nästa torsdag! Det är så kul att så många har tackat ja och att jag fått bjuda med ett par av er läsare också. Det var det bästa jag gjort när jag hade event med Big Baby sist – att få ta med några av er läsare som jag inte träffat innan. Som en härlig och glittrig blinddate! 🙂

Jag och Fredrick har lagt huskatalogerna framför oss. Vi fick hem de för två veckor sedan, men nu ska vi börja bläddra lite. Jag var ju på husvisning nu i veckan för ett magiskt hus, men det skadar ju inte att ändå kolla på annat också. Men det här huset alltså – det fick mig knäsvag.

Nu ska jag mysa med herrn i huset innan han åker imorgon. Fy för långresor, men just då är det skönt att tiden oftast går fort 🙂

Kram på er. ♥

mammablogg

mammabloggEn vecka går fort, eller hur? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.