Göteborgsmamman

Mitt favoritprogram & nya posters.

God kväll härliga ni ♥

Jag såg precis att Lundell-paret fått barn – alltså, man kan ju inte annat än att bli alldeles varm i hjärtat. Lyckan som syns på bilderna är helt fantastisk och jag är säker på att de kommer få många fina år framöver ♥

Vi är fortfarande hemma hos mamma. Haha, jag vet – nästan som om vi absolut inte ville åka hem, men det är så himla mysigt här och jag hade gärna spenderat ett par extra dagar även efter det här. Imorgon har dock tjejerna studiedag och kommer spendera halva dagen hos sin mormor och halva dagen hos farmor och farfar 🙂
För tillfället sitter Elise och mormor och målar medan småsyrrorna springer runt och leker i vardagsrummet. Snart är det dags för Emilia att sova och då ska jag slappa i soffan och kolla Hemnet – min kvällsrutin numer. Nog för att bostadsmarknaden verkar stå helt still så kommer det ändå ibland upp små objekt här och var som man bara känner att där vill jag bo. Oftast är det dock priset som sabbar den drömmen, haha. Undra hur man hade bott om man hade alla pengar i världen?

När jag var liten så ville jag bli inredningsarkitekt – på tal om hus. Ett tag var det även ’vanlig’ arkitekt, men sen var vi tillbaka på inredning. Jag tycker det är så himla kul att få ett boende att bli sådär personligt och genomtänkt även på insidan. Mitt favoritprogram på tv är ju som bekant Fixer Upper – en amerikansk tv-show där par köper rena ruckel som de sedan gör om och där slutresultatet blir magiskt varje gång! Halva programmet handlar om själva bygget och andra halvan om inredningen. Kvinnan som inreder fyndar mycket på second hand och de bygger bord av gammalt trä – saker som kan spara in lite extra på budgeten.

Att få in fina saker i hemmet behöver inte kosta skjortan! Häromdagen beställde jag hem 2 snygga posters – en till vår hall och en till tjejernas rum nu när de håller på så mycket med alfabetet i förskolan. Är de inte fina? 🙂 Stylingen ligger min kära granne bakom – tyvärr äger jag därför inte den fina byrån själv, men visst är den läcker?
Rabattkod på poster från Paper Town kommer – de har verkligen ett brett lager och som inte kostar för mycket. Och det gillar vi ju! 🙂

Nu ska jag klicka mig in på Hemnet. Vad gör ni ikväll? 

Kram.

paper townpaper townpaper townpaper townmammabloggGladare unge får man ju ändå leta efter! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.