Finslip inför torsdagens event & fint tips till Fars Dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Finslip inför torsdagens event & fint tips till Fars Dag.

I samarbete med Smartphoto.

God kväll godingar ♥

Mår ni bra? 🙂
Jag sitter här och är full gång med det sista finslipet inför eventet på torsdag. Jag är som ett barn på julafton och längtar såå mycket! Vad kul det ska bli att träffa flera av er igen och andra för första gången 🙂
Ikväll designar jag ett erbjudandekort som kommer ligga i goodiebagsen, men även möte med min stylist imorgon kväll. Vi ska försöka träffas i lokalen redan imorgon för att reka lite och sen ska jag även möta upp min finska favorit Krista som kommer till Göteborg redan imorgon. Tjohoo!

Idag har tjejerna haft Halloweenfirande här hemma och det var tre peppade tjejer som lämnades av imorse. Tyvärr glömde vi halloweensminket hemma hos mamma, men det är roligt hur långt man kan komma med en enkel eyeliner 😉

Om inte alltför många dagar är det FARS DAG förresten! Har ni eller kommer ni köpa något till era män eller pappor? 🙂
Jag har ett toppentips som trillade ner i brevlådan här hemma idag. Två minuter tog det oss att skapa en mugg till oss vardera hos Smartphoto och just såna här muggar (nästan då) hade vi när jag växte upp. En på mig, en på min syster och en på mamma. De finns fortfarande hemma hos mamma och även om bilderna bleknat lite, så är det ett underbart minne.
På våra muggar la jag till namn och födelsedatum samt en bild på varje sida. Visst blev de fina? 🙂 Jag älskar personliga presenter!

Nu börjar det bli dags för natten. Jag har pyttelite till att fixa med, men behöver också min sömn. Vi hörs imorgon igen!

Kram på er.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Visst blev de fina? 🙂 
I samarbete med Smartphoto.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons