Göteborgsmamman

Styling, goodiebags & kod till posters.

God kväll ♥

Hoppas ni mår super. Hela eftermiddagen och kvällen har gått till att förbereda eventet som vi ska ha imorgon bitti och jag tror faktiskt att detta kommer bli riktigt bra. Tänk vad pinsamt det skulle vara annars, haha. Det ska bli underbart att träffas imorgon bitti och njut av frukostbuffén tillsammans.
Nu ikväll var vi i lokalen och fixade styling och goodiebags och på vägen hem åkte jag förbi Universeum för att plocka upp det allra sista som ska ner i de där presentpåsarna. Klockan 7 ska jag vara redo inne i stan och klockan 8 kör vi igång! 🙂

Kommer ni ihåg de fina tavlorna jag visade er häromdagen? Jag lovade ju er en rabattkod och nu har jag en som ger er 20% på hela sortimentet. Koden är GOTEBORGSMAMMAN20 och används i kassan när ni är färdigshoppade 🙂
Koden gäller till och med fredag 23:59 så shoppa på!

Nu ska jag lägga mig. Jag har fått världens munsår lagom tills imorgon som bara gör sådär galet ont. Huskurer mottages tacksamt! 🙂

Sov gott pinglor.

Kram.

posters postersNu får du 20% på alla posters från Paper Town med koden GOTEBORGSMAMMAN20. Gäller tom fredag 2/11. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.