Mitt frukostevent med Kivat och Thule. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Mitt frukostevent med Kivat och Thule.

Jag går på moln ♥

God kväll på er härliga, fantastiska, underbara ni! Jag går verkligen på moln efter morgonens event och de kommentarer, lovord och rent utav hyllningar som strömmat in under dagen gör att jag tappar andan, får gråten i halsen och så att tårarna tränger fram.

Morgonen började med dagislämning. 7:10 mötte jag upp en av Thule-killarna och min stylist vid Saluhallen för att rulla bort barnvagnar, goodiebags och annat som skulle med bort. Vid 7:25 kom vi fram till Vallgatan 12 där frukosten var på gång och där lokalen såg magisk ut efter att Sofie varit i farten. Så fint!
När klockan var 7:50 kunde vi se att bloggarna börjat köa utanför och Vallgatans personal kunde släppa in dem. Musiken började spela i högtalarna och det kramades högt och lågt. Jag hade bjudit mina finaste bloggvänner, men det var även ett par nya ansikten som jag bara följt via sociala medier.
Alla fick ta sin frukost och slå sig ner vid borden. När alla satt ner så var det min tur och jag hälsade alla välkomna. Och som jag njöt. Inte av att stå i centrum, utan för att få ge de här mammorna en mysig start på november och för att kunna ge dem någonting utan att få något i gengäld.
Jag började med att berätta om min historia till Thule – om min första tur med vår hyrda Chariot i de italienska bergen, till mitt besök och mitt användande av deras produkter i verkligen livet.
Sen var det dags för Kivat och när jag såg Kristas familj (ägarna av Kivat) framför mig så blev jag alldeles rörd. Jag mindes deras kärlek till varandra och till företaget och tycker bara det är så imponerande att i en tid som denna – när mycket ska massproduceras och många gånger under tråkiga förhållanden – så står de pall och visar att det fortfarande är deras passion som räknas och som genomsyras i produkterna.
Jag är så stolt över att få jobba med de här två företagen – så förbaskat stolt för att de vill gott på så många olika sätt och ännu gladare över att ha fått visa upp dem för en del av föräldravärlden.
När det var dags att gå hem fick alla med sig goodiebags och efter det kände jag att jag aldrig ville lämna. Jag ville bara stå där och njuta.

TACK SNÄLLA till alla er som kom. Om ni visste vad ni gjorde min dag, min vecka, min månad och mitt år. Tack till Kivat, Thule, Vallgatan 12, Izard Hoyer, Juicekällan och Universeum för allt ni bidragit med.

Nu ska jag bara njuta av att sällskapa med mina stora tjejer. Om två dagar är Fredrick hemma och jag längtar så himla mycket.

Alltså, tack igen till er alla som kommer in hit dagligen eller lite då och då och som bara finns där. Ni är bäst.

All kärlek. ♥

bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggevent bloggeventEtt par bilder är lånad av fantastiska Therese. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Tack fina underbara Malin för ett fantastiskt event, du är gjord för att hålla sådana här saker, det strålar verkligen om dig och det var två härliga företag. Stort tack för att vi fick komma ❤️ Så underbart att vi lärt känns varandra