Vilket år det har varit! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vilket år det har varit!

I samarbete med Jollyroom.

God morgon sunhines ♥

Han är hemma. Åh, vad skönt att han är hemma. När vi körde upp till flygplatsen igår så gick det inte att beskriva tjejernas lycka – de skulle äntligen få träffa pappa efter mer än en vecka ifrån varandra. Lyckan som uppstod när han öppnade bildörrarna bak går inte att beskriva – de blev så glada! ♥
På något sätt kände jag då att jag kunde slappna av lite mer och kände hur kroppen blev alldeles lam och huvudet trött. Jag är så imponerad av ensamstående föräldrar som gör det här dag ut och dag in – stor eloge till er! Det har hänt så mycket det här året som jag både delat med mig av, men även saker som varit lite mer personliga och som jag valt att hålla inom familjen och först nu kände jag bara att luften gick ur mig. Nu har jag en resa kvar att göra i år, men sen är jag mer än redo för 2019. 2019 blir ett år där jag ska fokusera mer på det inre och på att återhämta mig lite mer mellan varven.
Inget ont mot 2018 för vilket år det har varit! Plåtningar, reklaminspelningar, gått på event, arrangerat event, resor till Spanien, England, USA, Italien och Stockholm, Fredrick blev 40, jag fick mitt största samarbete någonsin och jag fick ett nytt härligt jobb på Friskis&Svettis. Det här året har varit magiskt och jag längtar riktigt till 2019 för att se vad som händer då. 🙂

På tal om återhämtning så fick vi häromdagen in ett nytt pass som vi kallar för MindPlay. Det är precis den återhämtningsstunden jag är ute efter. Bara den där tysta, lugna och kravlösa återhämtningen som vi bara ska försöka unna oss själva i vardagen. Mer av den 2019! 🙂

Idag har vi inga planer. Jag vill egentligen bara vara, ta en promenad i solen och kanske, kanske ta en löprunda innan mörkret faller lite senare. Idag ska vi bara njuta av att Fredrick är hemma igen ♥

Ha en härlig söndag!

Kram.

Tjejernas jackor är färska nyheter från Jollyroom. Emilias hittar ni här och tjejernas astronaut-jackor hittar ni här 🙂

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggIgår var vi lata och beställde hem mat. Jag valde lasagne från Sannegårdens Pizzeria – så otroligt god! Hur gör de?! 

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag känner igen mig lite grann, tycker 2018 varit ett ganska tufft år även om det innehållit mycket bra. Jag är på sluttampen av mina universitetsstudier nu som jag blir klar med i januari 2019 och vi planerar även att köpa vår första lägenhet 2019 så jag går verkligen och bara väntar

  2. Lexochlogan

    Ser också fr emot ett spännande 2019, skall börja jobba igen men bara 3 dagar/veckan så jag hoppas få ut mycket annat av veckorna tillsammans med barnen. Du får planera in några härliga event, ett tränings event kanske, du är ju grym på att både samordna, prata och mingla ❤️

Annons