8 från mobilen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

8 från mobilen.

God kväll ♥

Bästa valet jag gjort i mitt liv: vara ledig fredagar. Eller ledig och ledig, men att ha möjligheten att göra vad sjutton jag vill på arbetsveckans sista dag 🙂 Idag är det fredagskväll för mig och jag känner mig mer än nöjd med den här veckan. Vi har skapat rekryteringsvideos, haft bra möten och dessutom gjort färdigt kampanjen som sätter igång på måndag …! Spännande! 🙂

Jag tänkte faktiskt lägga undan datorn och vänta in Fredrick som gick till affären, men eftersom jag varit dålig med kameran idag så tänkte jag istället bjuda er på ett par godingar från telefonen. Lite oredigerade bilder kan ju också vara kul emellanåt.

Dags för mys nu.

Kram på er. ♥

mammablogg1. Vem vill till dagis när man kan ligga kvar och mysa framför barnprogrammen i soffan? mammablogg2. Elise mormor skrev att det skulle blir mysigt och LUGNT när Elise skulle sova över. Tji fick hon.mammablogg

3. Lilla monster-Emilia. Kommit in i en något mammig period, men det är faktiskt bara mysigt – det har inte gått över styr än 😉

mammablogg4. “Åh, vad fint du har målat, Elise!” säger mormor. “Vad är det?” -“Det är en byggkonstruktion”.mammablogg5. Frukost hos mormor. 

mammablogg6. Vakna hos mormor. mammablogg7. Iväg på möte. 

mammablogg8. Ingen sovmorgon här inte!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Hahahahah!! Du skulle sett våra miner! Mamma bah “Elise, vad sa du att det var?” samtidigt som vi verkligen gör allt för att hålla oss för skratt. Det var så fint! Hon har målat väldigt många byggkonstruktioner sedan dess. Kanske en blivande arkitekt? 🙂
   Ha en fin helg du också Helena! Tack för att du lämnar kärlek <3

Annons