Fredricks överraskningsresa i videoform & nominerad till Årets Babyblogg! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fredricks överraskningsresa i videoform & nominerad till Årets Babyblogg!

God kväll fina ni ♥

Först och främst: TACK, TACK, TACK från djupet av mitt hjärta för nomineringen till Årets Babyblogg 2018. Ni vet hur mycket jag älskar den här bloggen och jag skulle aldrig byta ut den mot en endaste grej, så självklart hade det varit så himla skoj om ni ville rösta 🙂
Ni hittar omröstningen här och Göteborgsmamman har nummer 53 🙂
Så kul och jag är mer än tacksam över att ens vara nominerad ♥

Fredrick och jag tittar på Modus. Har ni sett den förut? Det finns bara 8 avsnitt på Netflix tror jag, men vi har ju 7 to go nu då, haha. Med små busfrön här hemma så klarar man sig i månader på 7 avsnitt, haha 😉

Nu kommer ÄNTLIGEN filmen från New York! Jag hade velat fixa mycket mer med den, men kände att jag fick dra gränsen någonstans annars hade den aldrig kommit ut :’) Så här är den: Fredricks överraskningsresa när han fyllde 40 år!

Så länge kollar vi färdigt Modus och sen är det god natt. Jag börjar dagen i Stenungsund imorgon och behöver vara utvilad till max!

Sov gott.

Kram.

Vilken fin resa vi hade. Dagarna bara svepte förbi, men kommer att vara dagar jag aldrig glömmer ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons