Göteborgsmamman

Julklappstips till barn.

Innehållet innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.

Hej på er ♥

Har ni haft en fin helg? Min har varit helt magisk och jag vill säga att jag går på moln, men träningsvärken får det inte att kännas så just nu, haha. Vilken helg! Så kul 🙂

Idag hann jag bara komma till jobbet innan Emilias avdelning ringde och sa att hon var dålig i magen. Grejen med Emilias är att det lika gärna kan vara hennes laktosmage som spökar, men eftersom det går magsjuka på förskolan så är dumt att chansa. Så idag blir det till att jobba hemifrån och ta hand om lill-skruttan ♥

Snart är det jul hörni! 19e november idag och det är 35 dagar kvar till julafton! 35! Jag fick faktiskt köpt många av barnens julklappar redan förra veckan så jag kan slappna av 🙂
Babyshop har en magisk Black Week den här veckan där ni kan fynda nya saker varje dag till bra priser. Tips är att beställa julklapparna redan nu så det är gjort – så kan man fylla på senare om man skulle vilja ha fler 🙂
Länkarna till de här klapparna hittar ni under respektive bild.

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och fortsätta jobbandet. Hoppas ni får en fin dag.

Kram.

julklappstips till barnDagbok med massa skojjigt tillbehör 🙂julklappstips till barnFrost målarbok. För att mina barn fortfarande ÄLSKAR Elsa och Anna 🙂julklappstips till barnBrick Maker – skapa ditt egna Lego 🙂 julklappstips till barnLundby-bebis med barnvagn och ett litet prinsessskrin med spegel där Elise kan lägga sina saker (som annars hamnar i byrålådan, haha)julklappstips till barnEn sjöjungfru till Elisejulklappstips till barnOch en till Julia 🙂julklappstips till barnJulia har önskat sig en radiostyrd polisbil hur länge som helst. Jag är inte säker på att hon vet hur man använder den, men det går ju att lära sig 🙂julklappstips till barnBokstavspussel till bokstavstokiga Elise.julklappstips till barnPennor och block från Design Letters. Så fina färger! 🙂julklappstips till barnElise och Julia har både haft (och förstört) varsin sån här Megasketcher-tavla. Nu får Emilia också en att måla på och så slipper vi färg på väggar och golv här hemma 🙂 – förhoppningsvis ..

 

Innehållet innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Men ååh, vilket fint bokstavspussel! Det är så att jag känner för att köpa ett och spara till en jul några år framåt i tiden, när vår unge är gammal nog att uppskatta det…

    1. goteborgsmamman

      Visst är det gulligt?! <3 Elise har nu (vid 4 års ålder) börjat tycka att alfabetet är riktigt roligt, men de andra två är helt ointresserade, haha. Allt har sin tid 🙂 <3 KRAM!