Göteborgsmamman

Test och recension av Thule Sleek – en ultimat cityvagn!

God kväll favoriter ♥

Då var tisdagen förbi – nu spurtar vi raka vägen fram till helgen! Jag älskar måndagar, men tycker att just tisdagar är ett nödvändigt ont. Det känns som om så fort den dagen är förbi så är det nästan helg. Ni vet; lill-lördag, dagen före fredag och sen självaste fredagen som är ett enda stort glädjerus!

Igår var Emilia hemma och jag slängde iväg ett sms till min PR-tjej som löd exakt såhär:
”Det har varit PERFEKT om Thule-vagnen kom idag. Jag är hemma med Emilia och det är strålande väder ute – perfekt att fota i!”
Inte många minuter senare ringer telefonen. Det är TNT som kommer med en pall och de är utanför NU. Vad är oddsen?! Emilia är dessutom supertrött (som ni kan se på bilderna nedan, haha!) och det enda hon tänker på är gissningsvis en gungande vagn ute i den friska luften.

Så, det var alltså den nya Thule-vagnen som kom igår. Thule Sleek. Minns ni det här eventet jag var på i Stockholm för ett tag sedan? Den dagen lanserades även vagnen och blev efter det otroligt eftertraktad. Så eftertraktad att vi influencers helt enkelt fick vänta på vår tur 😉 Visst är det kul?! Jag älskar ju Thule och jag är säker på att den här vagnen blir en som många föräldrar kan få användning av eftersom det är lite mer stadskänsla över den, mer än sportvagn.

Vagnen är så fin. Så läcker. Så bra. Här kommer en recension på Thule Sleek mina damer och herrar! Den perfekta cityvagnen ♥

Thule Sleek

Utseende
Thule Sleek har ett enkelt och modernt utseende. Den bjuder på ett klassiskt utseende och kommer i grey melange, midnight black, shadow grey, energy red och navy blue. Navy blue fanns på eventet och den är verkligen så läcker. Men så är det ju sedan gammalt så att jag är alldeles kär i färgen grå 😉

Funktion

  • De punkteringsfria skymfyllda bakhjulen ger en mjukare körning i terrängen och har reflexer för ökad synlighet. Framhjulen är svängbara och går att låsa. Alla fyra hjulen har fjädringar för en härlig färd lite guppigare underlag.
  • Handtaget är justerbart och med en höjd som även passar långa föräldrar
  • Suffletten har myggnät, tittfönster, solskydd och UV-skydd
  • Benutrymmet är justerbart
  • Sittdelen är vändbar
  • 5-punktsbälte
  • Krok för stabil och lättåtkomlig placering av skötväskan
  • Varukorg med lock

Pris
Thule Sleek har ett ord, pris på  8499:-. Då är det en singelvagn, men möjligheten finns att köpa till syskondel.

För vem
Thule Sleek finns med bassinet om du har spädbarn, men det går även att köpa till en syskonstol och göra den till en syskonvagn.

Mått
Viktkapacitet: 15 kg
Ihopfälld: 83 x 60.5 x 42 cm
Vikt: 12.7 kg
Axelbredd: 30 cm
Sitthöjd: 63 cm
Bredd för dörrpassage: 60.5 cm

Kram

Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule Sleek Thule SleekMagisk vagn! Bara magisk! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.