Göteborgsmamman

Blond(are) – före & efter.

Hej godingar ♥

FREDAG! Hur skönt är inte det? 
Jag sitter på tåget på väg ner till Malmö för att sedan i princip vända direkt hem igen, haha. Det blir en korvisit i Sveriges tredje största stad innan jag får komma hem och göra absolut NOTHING en hel helg. Gissa om det ska bli skönt 🙂

Den här dagen började med intensivt jobb innan jag åkte till Christine och satte mig i frisörstolen. Det blev en rätt stor förändring i mitt korta hår. En helt ny frisyr! Vem hade anat att det gick att göra så mycket med så lite 🙂 Det märks dock att Christine är magisk på färger – hon lyckas få till exakt det jag är ute efter när jag kommer dit. Helt klart en höjdpunkt i månaden att få komma till henne.

Det är så skönt med fredag. När jag kommer hem ikväll så ska jag pussa ihjäl mig på familjen och sen bara gosa ner mig i soffan med min make. Men först: MALMÖ!

Vad gör ni idag? 🙂

Ha en fin kväll hörrni. Njut av livet ♥

Kram.

blond hairbreakfast blonde hair blonde hair blonde hairKort och blond(are)! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.