Göteborgsmamman

Black Friday fortsätter med stulna paket …

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänk.

Gooood morgon ♥

Hoppas ni mår bra! Fick ni fyndat något på Black Friday igår? 🙂 Jag har fixat de allra sista julklapparna och nu kan jag luta mig tillbaka lite – skönt!

Och på tal om julklappar … Jag beställde ju hem lite till tjejerna häromdagen och hade hunnit slå in ungefär hälften innan imorse …
Lådan har fått stå alldeles orörd i köket, men ni vet – en mamma känner på sig när något är fel och imorse gick jag ut för att se vad barnen gjorde i köket. Mycket riktigt så hänger de alla tre över lådan och har börjat packa upp det som inte är inslaget.
Jag hade kunnat lägga ner det igen och hoppas att de glömmer till julafton, men deras glada ansiktsuttryck gjorde att jag inte kunde med att göra något annat än att låta dem öppna varsin. Emilia kör runt med sin barnvagn här hemma och tjejerna har målat i säkert över en timme nu. Det var helt klart värt att låta dem få en lite tidigt julklapp ♥
Vagnen och dagböcker kommer härifrån och de har rea som pågår till imorgon om ni vill in och fynda 🙂

Idag väntar lussebak om barnen och jag får välja! Fredrick är ute och cyklar (haha, lika kul varje gång!) och vi ska åka hem till hans föräldrar som varit bortresta en vecka.
Annars står inte mycket på agendan den här helgen. Det. Ska. Blir. Så. Skönt. Jag älskar att göra ingenting.

Vad ska ni hitta på idag? 🙂

Hoppas ni får en fin lördag!

Kram.

black friday black friday black friday black friday black friday black friday black friday black fridayNär katten är borta ….

 

Inlägget innehåller reklam för Babyshop i form av annonslänk.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Busungar, men håller med, så värt att ge dem något redan nu. Jag är inte klar med julklapparna ännu men köpt mer än jag brukar så här en lånad innan och skall shoppa på nätet i helgen, drömmer om att vara klar redan nu så man bara kan njuta. Vi skall nog baka pepparkakor här idag tror jag ❤️ Måste ta och ses snart fin du