Göteborgsmamman

Julmarknad i Haga & en – minst sagt – trött mamma.

Hej på er ♥

Det där ”mamma, mamma, mamma” är oftast så himla gulligt, men idag har det varit en herrans massa ”mamma, kan du hjälpa mig här?” ”mamma, kan du ta på mig den här” ”mamma, kan du ta av mig den här?” (2 sekunder senare såklart) ”mamma, kan du sätta på filmen” osv osv osv. Och från Emilias håll då – som ännu inte pratar – ”mammaaaaaaaaaa” följt av pekande.
Blaaaahhh säger jag bara. Ibland känner man sig ju slut som artist innan man ens hunnit äta middag! Har ni känt så någon gång? Att man liksom bara vill förflytta sig likt en gubbe i Sims till ett tyst och lugnt rum med en stor säng och en påse godis framför sin favoritserie. Jag vet – ganska bildligt, eller hur? Jag har hunnit öva på tanken många gånger under de där mamma-dagarna 😉

Idag har vi iallafall fått en dos julstämningen här hemma! Vi har inte satt upp något, men tagit en mysig promenad i Haga och myst runt mellan de olika julstånden. Fiken runt omkring var så fulla att vi istället bestämde oss för att köpa hem en jättebulle och ta kaffet hemma istället. STOR fördel med att bo i stan 🙂

Fredrick har precis åkt iväg för att söndagstvätta den stora bilen och jag står med maten klar. Tänkte bara kika in, säga hej och önska er en fin kväll. Veckan som kommer är helt fullknökad för mig, men det är en spännande vecka. Jag hoppas att det inte dröjer alltför många inlägg innan jag får dela med mig av vad som komma skall …

KRAM ♥

julmarknad i Haga julmarknad i Haga julmarknad i Haga julmarknad i Haga julmarknad i Haga julmarknad i Haga julmarknad i HagaEn trött mamma slår sig ner i soffan efter en dag och julmarknad i Haga. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.