Göteborgsmamman

Serietips: Bodyguard!

God kväll där hemma i stugorna ♥

Okej, någon som sett ”Bodyguard” på Netflix? Fredricks föräldrar tipsade om den och vi har verkligen sett alla serier innan vi bestämde oss för att ’bara göra det’ och kolla in första avsnittet. Nu sitter vi här – 4 avsnitt senare och det bara kryper i kroppen av spänning. Den är riktigt bra!

Idag har jag haft möte i Borås för att sedan åka tillbaka och jobba i Kungälv. Däremellan hann förskolan ringa för att säga att Emilia är kass i magen igen och då kände jag hur luften gick ur mig. Nu är det stränga regler på att hon inte får dricka någon mjölk alls och vi får gå tillbaka till mjölkfri välling på kvällarna. Så ser vi vart det landar. Jag vill ju bara att hennes mage ska bli okej igen 🙁
Fredrick fick hämta idag och jag tror faktiskt att hon njöt mitt i allt elände. Hon är den piggaste av de piggaste och inte ens en tråkig mage kunde få henne att dölja lyckan när pappa klev innanför dörren på dagis ♥

Tänk att det snart är december hörrni. Snart är det första advent och vips så är det jul och nytt år! Tycker ni inte att tiden går fort just nu?! För min del kan gärna december svepa iväg – jag är mer än laddad för ett nytt år med allt vad det innebär.

Har ni några mål för nästa år? 🙂 Jag har en himla massa mål som jag lovar att dela med mig av snart. Snart, snart, snart – jag är ju bara fööör hemlighetsfull! Men jag lovar – för jag vill inget hellre än att få dela allt med er.

Sov nu gott fina ni. Imorgon börjar jag dagen med julfrukost med Sagaform. En bra start sådär mitt i veckan tycker jag ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggBilder från Emilias och min powernap i helgen och lite andra godingar från veckan som varit. Lilla tjejen. Även om hon är så stort nu – kommer hon alltid förbli min minsting? ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.