Göteborgsmamman

Frukost med Sagaform.

Hej godingar ♥

Hur mår ni? 🙂

Den här dagen kunde inte ha börjat mysigare. Jag var inbjuden till en frukost hos min PR-byrå tillsammans med Sagaform. Vi fick äta god frukost gjord av Therese Elgquist. Hon hade kunnat hitta ingredienser från skogen och fortfarande fått det att smaka sådär förbaskat gott. Frukosten imorse var inget undantag – hon är ett matgeni! (Hennes Instagram hittar ni här)
Sagaform visade sin justerbara vas, den nya kollektionen och sen fick vi med oss många fina saker hem att pynta våra hem med. Till sist fick vi dricka lite glögg och pynta våra egna vasar tillsammans med Kajsa.
Miljoner tack för en underbar morgon!

Just som när jag kommer till jobbet så får jag ett sms från Elises avdelning den här gången. Hon är varm, glansig i ögonen, äter ingenting och säger att hon inte mår bra. Så har hon varit hela dagen och nu har hon lagt sig för natten. Tjejen som aldrig lägger sig före kl 21.30 sover redan. Hoppas hon vaknar och mår bättre imorgon.
Jag har verkligen varit bortskämd med att kunna ta hem barnen under förkylningstider tidigare. Så fort lapparna åkt upp om magsjuka så var det så enkelt att låta dem stanna hemma med mig, men nu känns det som om jag inte gör annat än vabbar. Jag är verkligen lyckligt lottad med en förstående chef och kollegor, samt att jag faktiskt kan jobba hemifrån även om jag hellre sitter på plats. Det betyder ju att kampanjerna kommer ut även om jag torkar snor 😉

Nu ska jag slå mig ner i soffan och fortsätta jobba lite. Vad gör ni ikväll? Har ni någon grym serie att tipsa om? Annars blir det nog Bodyguard – ruggigt bra om ni frågar mig!

Kram.

sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaform sagaformsagaform sagaform sagaformEn del av bilderna är tagna av fantastiska Rebecka Bjurmell

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.