JAG HAR STARTAT FÖRETAG! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

JAG HAR STARTAT FÖRETAG!

God kväll på er! ♥

HUR MÅR NI?! Jösses, vad längesen det var nu! Förlåt! Men jag har faktiskt hållit på med ett alldeles magiskt projekt och innan jag länkar er vidare så tänkte jag be er gissa lite.

Det är nämligen så att jag har STARTAT FÖRETAG och kan inte vara mer glad än jag är just nu. Det här ska bli så roligt och jag ser verkligen fram emot 2019 med allt vad det innebär!

Men vad är det jag ska göra då? Vad är det nya företaget för något? Ska jag öppna bageri? Bilverkstad? Eller ska jag bli cykelbud? Det hade varit så skoj om ni ville gissa! 🙂

Här hemma flyter allt på annars. Det närmar sig jul och tjejerna ser så fram emot att tomten ska komma på besök (om man är snäll, haha – älskar den här juletiden! Det blir så mycket mindre gnäll?! ). Dessutom fyller Julia år nu på lördag så det planeras kalas. Jag tänkte mig ett guldigt hästtema – det tror jag hon kommer gilla! 🙂

Nu ska jag fortsätta mickla lite här på datorn. Åh, vad jag längtar efter att få berätta för er – sista finslipet klart först bara.

Kram.

happy enhörning enhörningHaha, jag har så sjuk humor, men jag såg dessa på den här hemsidan och kunde helt enkelt inte låta bli att köpa dem. De ligger nämligen gömde i adventspaket nummer 2 här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh vad spännande!, grattis! Min första tanke var att du startat på grund av bloggen, men nu är jag osäker. Jag väntar med spänning på svar istället för att gissa. Kram!!

Annons