Ny overall, vinterskor & en summering av helgen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ny overall, vinterskor & en summering av helgen.

I inlägget förekommer reklam för Jollyroom.

God morgon på er ♥

Hoppas ni mår super denna måndagsmorgon. Så skönt med ny vecka! Just den här innehåller tre luciafiranden vilket säkert kommer få igång julkänslan rejält. Emilia och Julia har passande julklänningar, men Elise får nog få något nytt. Hon och Julia fick ju ursöta, röda rosetter att ha i sina långa hår och då tänker jag mig något grå-silvrigt. Förslag mottages tacksamt! 🙂
På tal om nya kläder så har Elise fått en ny overall och alla tre har fått nya stövlar. Elise och Julia matchade vinterstövlar i rosa, men Emilia fick ett par exotiska i leopard. Efter första dagen på förskolan så utbrast en av hennes pedagoger “VILKA UNDERBARA STÖVLAR! Vart har du köpt dem?!”. De var väldigt uppskattade eftersom de gick att dra på så lätt, men också för att de var så varma och satt på plats. Hon beställde därför ett par till sina egna dotter. Sånt älskar jag – att jag får visa upp saker som andra tycker om 🙂

Den här helgen gick ju annars rätt fort. Födelsedagsfirande och sen var vi hemma hos min mamma igår för att pynta granen. Vi åt korv, köttbullar, vörtbröd och skinka till lunch och dansade till jullåtarna som barnen fått lyssna på på förskolan. Sergels Torg med Samir och Viktor var också poppis, haha.

Om en stund har jag ett möte här i stan, men sen är det raka vägen till Friskis som gäller. Åh, vad jag trivs där. Jag har verkligen världens roligaste jobb, men också underbara kollegor. Det gör väldigt mycket och håller söndagsångesten borta när det är dags för en ny vecka 🙂

Dags för frukost. Hoppas ni får en fin måndag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSå himla söta! Jag älskar de här små leopardskorna 🙂 

 

I inlägget förekommer reklam för Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons