Eventbyrå i Göteborg! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Eventbyrå i Göteborg!

God kväll allihopa ♥

Här sitter jag och smuttar på ett glas julmust som om det vore whiskey. Elise och Julia sitter inne och tittar på film hos grannen och Emilia ska alldeles strax lägga sig för natten. Jag också känner jag – men ‘jag ska bara’ …

Och vet ni vad? Nu när det där lugnet infunnit sig i kroppen så känner jag mig himla redo att berätta vad det är jag ska pyssla med framöver. Det är klart att det är event! Så roligt att det var så många som gissade på det och en del till och med hoppades på att det var det som var på gång Jag har alltså öppnat min egna eventfirma och är redan inbokad för 2019. Det känns helt grymt! Så roligt, så magiskt och så drömlikt att jag spricker! Jag kommer jobba med den vid sidan av Friskis och känner att de två går så bra i hand. Friskis – för att det är så roligt med det digitala skapandet och marknadsföringen. Event – för att det ger mig chansen att få skapa något för andra att ta på. Jag får ge dem en känsla, ett behov och förhoppningsvis event som ger dem gåshud och många fina minnen i många år framöver.
Det är de här två sakerna som jag älskat så många med bloggen – skapandet och att nå ut till människor.

Namnet då? Eventolution. Event – för att det är just det det är – och -olution från ‘revolution’ – för att jag vill skapa något revolutionerande. Något för er och för de jag jobbar med. Något alldeles extra och med mycket känsla.
Det är fortfarande massa småfix med hemsidan och sånt där, men snart är det mesta i mål.

Jag ser fram emot 2019 så mycket. Så väldigt, väldigt mycket. Det kommer bli ett magiskt år och jag lovar att ni kommer få tillbaka för all den kärlek ni gett mig genom åren. Var så säkra.

Nu utmanar jag er att sätta ett högt mål för 2019. Vad hoppas ni extra mycket på under det kommande året? 🙂

Dags för kvällsmys.

Kram.

eventNu ikväll såg jag den här fina växten inne hos grannen – och det är exakt så jag känner mig: i startfållan. Redo för äventyr.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Siranee | Thaimorsan.se

  Hej! Kul & grattis! Visst är det pirrigt! Vf inte kör AB direkt så betalar du mindre skatt och har du insättning till AB så kan du använda i bolaget. Jag ångrade mig att jag inte lyssnade på min kompis på SKV att jag skulle ta AB 😂 Spännande tider och lycka till!

 2. Malin

  Jag har faktiskt mina största mål någonsin 2019 tror jag! Jag ska ta min universitetsexamen, börja jobba inom det jag utbildat mig och köpa den allra första egna lägenheten! Det är de personliga målen och det ska faktiskt bli riktigt härligt att få göra något stort för mig då jag fick mitt första barn för 1,5 år sedan och lagt mycket av mig själv åt sidan som man så lätt gör när det finns en annan man vill göra allt för! Kul att jobba med event, ska bli kul att följa!

 3. Lexochlogan

  Det passar dig sååå bra Malin, du är verkligen inspirerande och perfekt på alla sätt, godhjärtad, vacker och alltid lika glad. Ser fram emot att följa dig under 2019 och hoppas vi ses snart ❤️

 4. Carolina Åhsberg

  Men ja, åh vad roligt – du är ju som klippt o skuren för det! 😍 Då hoppas jag att vi ses på massa event framöver. 😘 Mitt mål för 2019 är att ta tag i mig själv på allvar och komma ner till en vikt där jag trivs med mig själv – för både min egen och mina barns skull. 💖 stor kram!

Annons