Göteborgsmamman

Det bästa & absolut värsta med att flytta.

Hej, hej, HEJ på er! ♥

.. Och tack för alla gratulationer till radhuset vi köpt! Ni är så otroligt fina som tar er tid till att lämna en rad eller två med kärlek! TACK!
Det svåraste nu kommer såklart bli att ta barnen från förskolan – om vi får någon plats vill säga. Jag älskar ju verkligen vår förskola vi har idag och bara tanken på att inte få lämna av barnen där och få träffa de pedagoger som är där gör att ögonen verkligen fylls av tårar. Det är jobbigare än jag någonsin kunde föreställa mig. Självklart är det minst lika jobbigt att ta barnen från deras vänner de har där idag. De där vännerna som de träffar varje dag och som de pratar om hemma. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara av det om jag ska vara ärlig.
Har ni behövt byta förskola någon gång? Ni får gärna dela med er av olika historier – bra som dåliga.

En sak som är något roligare är ju såklart att få inreda ett nytt hem och då speciellt tjejernas rum. De har redan bestämt att de vill ha lila dörrar med glitter på, men sen hoppas jag att jag får fria tyglar 😉
Skämt å sido, men kul ska det verkligen bli! Jag har sett fram emot den här barnrumsinredningen så länge och nu är det bara ett par månader kvar! Inspo är också helt okej att dela med sig av alltså 😉

Idag har tjejerna och jag varit hos mamma och ätit julbord i hennes affär. Så generöst av ägaren tycker jag – han har bjudit på julbord vartenda år – helt gratis! Han var faktiskt min chef en gång i tiden och har alltid varit sådär givmild. Det betalar tillbaka sig tror jag – att visa tacksamhet för sina kunder 🙂
Vi åt julbord, tog en kaffe hemma och tittade ut över snön som föll dagen till ära. Också en bra sak med dit vi ska flytta – det är snö där varenda vinter och vi har dessutom pulkabacken precis utanför 😉

Jag kan inte lova att jag slutar tjata om flytten på ett tag, men jag lovar att försöka. Kanske.

Nu ska jag kurera mig. Man kan väl säga att jag fryser som om jag stod i snö och snyter snor som liknar mer än pappåse än plast ….

Kram på er godingar! ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammablogg mammabloggDen här pjäsen har nog blivit smittad av sin mamma. När vi kom fram till mamma och hon vaknade var hon som en helt annan tjej – matt, glansiga ögon och alldeles blek. Stackars snuttan ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.