Göteborgsmamman

Ögoninflammation & vabbdag #783.

God morgon ♥

Hoppas ni mår bra. Jag börjar känna mig bättre och har lite mer energi än jag hade igår. Rösten börjar komma tillbaka och jag känner mig allmänt friskare. Skönt!
Emilia däremot, henne fick jag hämta från förskolan igår. Hennes ögon är alldeles röda, lite kletiga och imorse kunde hon inte öppna det högre. Ögoninflammation alltså. Enligt 1177 får barn gå till förskolan med ögoninflammation, men eftersom många barn råkat ut för det de senaste dagarna så bad förskolan oss att hålla smittade barn hemma. Jag kan väl tycka att man kanske borde hålla barnen hemma även i vanliga fall eftersom det är så smittsamt. Och de där ögonen ska ju gärna torkas ett par gånger per dag också om de rinner. Men men – de har säkert grundat det på något 🙂

Jag har en viktig deadline på jobbet idag som jag sitter med nu. Emilia är så himla snäll och passar på att leka runt med alla leksakerna inne på rummet nu när systrarna är på förskolan. När jag fått iväg den ska vi ta en promenad och få lite frisk luft. Kanske kolla julklappar och fika någonstans.

Vad gör ni idag? 🙂

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLångkok på plattan igår i form av spaghetti och köttfärsås 🙂
Och en lycklig Emilia som ätit fil som torkade snyggt sen när vi väl kom ut, haha. Jaja! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag kommer ihåg att jag fick ögoninflammation i mellanstadiet och fick då inte vara i skolan… Märkligt att sånt ändras, är väl alltid bättre att vara hemma för att inte smitta andra, det gäller ju alla sjukdomar! Tycker absolut ni och förskolan tar rätt beslut! 🙂