Göteborgsmamman

JULLEDIG!

Heeej ♥

JAG. ÄR. JULLEDIG!! Tänk att det redan är jul?! Det är helt galet. Vart har året tagit vägen? På måndag är det julafton och imorgon ska det julhandlas. På fredagar jobbar jag ju med mitt eget, men jag ska ändå avsätta en stund till att samla ihop de klappar som är kvar 🙂
Jag tycker helt klart att Fredrick är svårast att köpa till. Jag har ingen aning om vad han ska få. Vem tycker ni är svårast att köpa till och har ni några julklappstips till nära och kära som ni vill dela med er av? 🙂

Idag stod det en glittrig presentpåse på mitt skrivbord när jag kom till jobbet. I den stod en liten tomte, ett inslaget paket och utspridda Lindtkulor. Det var från en av mina fantastiska kollegor – är inte det hur fint som helst?! Jag blev alldeles rörd.
Dagen på jobbet var intensiv, men avslutades med mysig julfika medtagen av min gulliga chef som verkligen vet hur man skämmer bort sina anställda. Lussebullar, clementiner, varm glögg och julmust. Mmm!

Fredrick känner sig lite halvdassig här hemma så jag har köpt med mig glass och godis till min sjukling. Sen tror jag nog att det hjälper med en massa pussar för att han ska känna sig frisk snart igen 🙂

Vad har ni gjort idag? Går ni på ledighet imorgon eller har ni redan gått?

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggGlad tjej som norpade tomten i paketet 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.