Göteborgsmamman

TÄVLING & dan före dan före …

I samarbete med Babyworld.

Dan före dan före dopparedan …. ♥

Tänk att det är jul i övermorgon. Idag har jag varit ute och plockat de sista klapparna medan barnen mös hemma hos mamma en stund. Vi försökte gå allihopa, men med 150 nummer före i kön på Åhléns så kände vi att det var lite att ta i med 3 barn. Mamma tog hem barnen istället och jag fick stå kvar med alla andra som var – liksom mig – ute i sista minuten 🙂 Men det finns någon charm i det också. Det ska ju vara mycket folk ute såhär innan jul tycker jag. Det är ju också en del av julstämningen 🙂

På vägen hem köpte vi lördagsgodis och nu sitter tjejerna i stora sängen framför barnprogrammen och smaskar. Vet ni vad det roligaste är? Emilia vill alltid ha godis för att Elise och Julia får det, men hon äter det aldrig. Ni ser ju att hon tom sitter med nappen där och skålen framför sig. Hon kan suga på någon karamell och sen lägger hon tillbaka den (jag vet – hon är en sån där, haha). Men godis – det vill hon köpa. Nästa gång ska jag försöka lura henne till någon påse med torkad eller färsk frukt istället – hon älskar ju faktiskt bär och sånt där så hon kommer nog inte heller säga nej 🙂

Vet ni vad?! Vi hade ju ingen julkalender i bloggen i år – av ren tidsbrist tyvärr. Men jag tänkte såklart iallafall ha en tävling såhär innan jul!
Vinsten är ett presenkort hos Babyworld där ni får 400:- att handla för.
Allt ni behöver göra är:

 1. Skriv vilken julklapp ni är allra mest nöjd med i år. Om ni inte ger pengar – har du något annat i kärleksväg som du tänkt hitta på? 🙂 (du kan ju såklart då välja att vara anonym – det enda jag egentligen behöver är en mailadress)
 2. Kika in på Babyworlds hemsida och länka till något ni gillar.

Tävlingen avslutas på självaste julafton kl. 12.00.

Lycka till nu och ha en fin lördagskväll. Snart kommer tomten! 🙂

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggGodisvalet om mamma själv får välja 😉 

 

I samarbete med Babyworld.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tatiana

  Åh, jag är mest nöjd med fotbollen till sonen med hans favoritlags namn på. Han kommer att bli så lycklig imorgon när han öppnar det runda paketet. Det är hans första fotboll och som han har längtat efter en!
  Det fanns så himla mycket fint hos Babyworld så det är jättesvårt att bara välja en sak, men denna ryggsäck skulle dottern bli överförtjust i då hon älskar enhörningar:

  https://www.babyworld.se/sv/articles/2.125.19341/mini-rodini-mini-rodini-unicorn-school-bag-light-blue

 2. Sanna

  I år har ekonomin varit i botten och det har inte alls blivit många julklappar. Men den julklapp som jag är allra nöjdast med är ändå en julklapp till dottern där hon ska få börja en termin på dansskolan igen. Hon har längtat efter det länge men ekonomin som ensamstående mamma har satt stopp, och det pengar som funnits har prioriterats på annat håll. Så jag är säker på att hon kommer bli super glad i morgon när hon får öppna kuvertet.

  Hade mer än gärna vunnit detta lyxiga presentkort för att köpa hem lite födelsedagspresenter till dotterns halvsyskon. Hon har fyra stycken som under början av nästa år fyller 1 år, 5 år, 6 år respektive 9 år. Först ut är halv lillebror Jamie som fyller 1 år och han skulle älska Brios svarta bultbräda (https://www.babyworld.se/sv/articles/2.267.886/brio-brio-svart-bultbrada). Det hade varit fantastiskt kul att få överraska med denna, som garanterat skulle ge honom stor glädje.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 3. Jeanette

  Vilka mysiga bilder. Min lilla är dock en lika godisgris som oss andra 🙂 Känner mig nog mest nöjd för det gosiga tofflor som både mina föräldrar och svärmor kommer att få i julklapp.